Min side Kundeservice Bli medlem

På dypt vann

Les og le deg gjennom den femtende boka om Greg, her i billigutgave.Pinglas sommerferier er ikke som andres. Denne gangen drar Greg Heffley og familien på en lang campingtur. Hele familien er klar for eventyr på veien, men heller ikke denne gangen går det helt etter planen. Les mer

179,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Les og le deg gjennom den femtende boka om Greg, her i billigutgave.Pinglas sommerferier er ikke som andres. Denne gangen drar Greg Heffley og familien på en lang campingtur. Hele familien er klar for eventyr på veien, men heller ikke denne gangen går det helt etter planen. Stedet de havner er ikke akkurat et ferieparadis, og når regnet begynner å øse ned begynner familien å lure på om de vil klare å redde ferien. Eller om de er skikkelig på dypt vann.

Medlemsvurdering:
Leste denne sammen med 8åringen og vi lo godt sammen. Denne boka er like morsom som de andre bøkene i samme serie. Sønnen min elsker denne bokserien.

Tone

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
217
ISBN
9788205546127
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The deep end
Format
21 x 13 cm
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 15

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

T
Tone – 06.12.2020

– Leste denne sammen med 8åringen og vi lo godt sammen. Denne boka er like morsom som de andre bøkene i samme serie. Sønnen min elsker denne bokserien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på På dypt vann:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv