Meny
 

Pym Pettersons mislykka skoleball

Serie: Pym Petterson 4

Pym er tilbake! Fjerde bok i serien om Pym Petterson og hennes mislykka liv.

Pym er snart ferdig med 7. klasse, og hun innser at hun hater forandring. Men det er forandring over alt i livet hennes: Verdensrommet utvider seg (til stadighet), foreldrene vil pusse opp stua (og ha demokratisk avstemning på farge), og til høsten venter den skumle ungdomsskolen! Ikke minst er de andre i klassen plutselig blitt opptatt av kjæresterier. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

7. klasse går mot slutten, og Pym innser at hun HATER forandring. Og forandring er det over alt: Verdensrommet utvider seg (til stadighet), foreldrene vil pusse opp stua (og ha demokratisk avstemning på farge), og til høsten venter den skumle ungdomsskolen.

Små forandringer
Ikke minst er de andre jentene i klassen plutselig blitt opptatt av kjæresterier. Og så er det selvfølgelig skoleballet, avslutningen på 7. klasse. Alle er helt gira på det kommende skoleballet, bortsett fra Pym. Hun kan slettes ikke forestille seg å troppe opp i en drøm av en tyllkjole – hun er rett og slett ikke en sånn jålejente. Men kanskje finnes det noe annet hun kan ha på seg …? Pym drømmer om en grusomt kul, men akk så dyr skinnbukse.

Fundamentale endringer
Og midt oppi alt dette får Pym mensen. Det er slett ikke morsomt, faktisk er det bare fælt, flaut og upraktisk. Og merkelig nok begynner hun å få rare følelser for Omar i klassen, han som bestandig har vært der, men som hun plutselig ser med helt nye øyne. Men Pym vil jo bare at alt skal være akkurat som før! Det var mye lettere å forholde seg til verden uten venninner som er opptatt av helt andre ting, gutter som plutselig virker helt annerledes, og ikke minst – før ens egen kropp gikk berserk.

Den vellykka Pym Petterson
Dette er den fjerde boka i den kjempepopulære serien om den (i egne øyne) mislykka Pym Petterson. I lesernes øyne, derimot, er hun langt fra mislykka, de har store forventninger til hver eneste bok, og de blir ikke skuffet denne gangen heller. Pyms mislykka skoleball er den beste boka hittil i serien, skriver Hamar Arbeiderblad – og det er vi enige i!

Den fjerde boka i Heidi Lindes serie om Pym Petterson, er også blitt den beste.
Hamar Arbeiderblad
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 209
ISBN: 9788205472648
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8065993
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger