Min side Kundeservice Bli medlem

Rodrick ruler

Humor i pocket: Dette er bok 2 av pingle-dagbøkene! Hva du enn gjør, ikke spør Greg Heffley om hva han gjorde i sommerferien. Han kommer aldri i verden til å svare på det. Da skolen starter igjen etter ferien, gjør Greg sitt beste for å legge de siste tre månedene bak seg - spesielt én av dem. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Humor i pocket: Dette er bok 2 av pingle-dagbøkene! Hva du enn gjør, ikke spør Greg Heffley om hva han gjorde i sommerferien. Han kommer aldri i verden til å svare på det. Da skolen starter igjen etter ferien, gjør Greg sitt beste for å legge de siste tre månedene bak seg - spesielt én av dem. Uheldigvis for Greg har Rodrick, storebroren fra helvete, full oversikt over det Greg prøver å kaste et glemselens slør over. Og hemmeligheter har en lei tendens til å komme på avveie, spesielt når en dagbok er involvert! Wimpy Kid-bøkene startet som tegneseriestriper på Internett. Etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det tatt helt av. Bøkene ligger kontinuerlig på amerikanske bestselgerlister, hakk i hæl med Twilight-bøkene, og er oversatt til 39 språk Så morsomme at du ikke kan unngå å le høyt, treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler. For sin innsats for å gjøre lesevegrere til bokelskere, har Time Magazine kåret Jaff Kinney til én av de hundre mest innflytelsesrike personer i USA i 2009. "Kinneys treffsikre humor og den uslåelige kombinasjonen av tørrvittig tekst og tegneserieillustrasjoner er en sikker vinner. Vi vil ha mer!" Publisher's Weekly (starred review)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
223
ISBN
9788205409927
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Rodrick rules
Format
21 x 13 cm
Nr
8029504
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 2

Medlemmers vurdering

M
Marit – 29.03.2016

– Etter å ha hørt på knis og latter. Vært "ordbok" når betydningen av enkelte ord ikke har gitt helt mening, og fått spørsmål om det finnes flere av en pingles dagbok, kan en vel ikke si annet enn at det er en bok som fenger, både for de helt ferske leserne og de som har lest en del.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rodrick ruler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret
Ny!

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 
Oppslukt
Ny!

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Handlekurv