Min side Kundeservice Bli medlem

Rodrick ruler

Hold dere fast, og spenn setebeltene! Her kommer bok 2 av pingle-dagbøkene, en serie som snart er like stor som Twilight-sagaen internasjonalt! Det morsomste vi har lest på år og dag. Ingen kan unngå å le høyt! Hva du enn gjør, ikke spør Greg Heffley om hva han gjorde i sommerferien. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hold dere fast, og spenn setebeltene! Her kommer bok 2 av pingle-dagbøkene, en serie som snart er like stor som Twilight-sagaen internasjonalt! Det morsomste vi har lest på år og dag. Ingen kan unngå å le høyt! Hva du enn gjør, ikke spør Greg Heffley om hva han gjorde i sommerferien. Han kommer aldri i verden til å svare på det. Da skolen starter igjen etter ferien, gjør Greg sitt beste for å legge de siste tre månedene bak seg - spesielt én av dem. Uheldigvis for Greg har Rodrick, storebroren fra helvete, full oversikt over det Greg prøver å kaste et glemselens slør over. Og hemmeligheter har en lei tendens til å komme på avveie, spesielt når en dagbok er involvert.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242144324
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Rodrick rules
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 2

Medlemmers vurdering

M
Marit – 29.03.2016

– Etter å ha hørt på knis og latter. Vært "ordbok" når betydningen av enkelte ord ikke har gitt helt mening, og fått spørsmål om det finnes flere av en pingles dagbok, kan en vel ikke si annet enn at det er en bok som fenger, både for de helt ferske leserne og de som har lest en del.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rodrick ruler:

Se flere

Logg inn

Handlekurv