Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Samling i bånn

Samling i bånn er bok 16 i En pingles dagbok, og denne gangen får vi se at Greg Heffley og sport ikke er den beste kombinasjonen. Her i billigbokutgave.

Etter en katastrofal idrettsdag på skolen bestemmer Greg seg for at han offisielt er ferdig med sport. Les mer

179,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Samling i bånn er bok 16 i En pingles dagbok, og denne gangen får vi se at Greg Heffley og sport ikke er den beste kombinasjonen. Her i billigbokutgave.

Etter en katastrofal idrettsdag på skolen bestemmer Greg seg for at han offisielt er ferdig med sport. Men moren hans klarer å overtale han til å gi det en siste sjanse, og motvillig stiller han opp til opptaksprøve for basketballaget.
Det går ikke så veldig bra, og Greg er sikker på at han aldri får bli med. Men ganske uventet får han en plass på et lag uten særskilt vinnersjanse. Men i sport kan alt skje, og når alt står på spill og ballen er i Gregs hender, klarer han å ta den store sjansen? Eller blir det samling i bånn?

Medlemsvurdering:
Ble rene julekvelden til oss da sønnen fikk denne boka i posten. Han har lest alle de andre bøkene i samme serien og gledet seg enormt til denne boka. Og den innfridde. Selv jeg satt og humra med da jeg leste høyt for sønnen. Historien er godt skrevet og man blir hekta på å lese videre. Er mye humor i boka og slutten har en overraskende tvist. Denne boka og hele serien anbefales sterkt :-)

Tone

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
217
ISBN
9788205563407
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Big shot
Format
20 x 13 cm
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 16

Medlemmers vurdering

T
Tone – 21.12.2021

– Ble rene julekvelden til oss da sønnen fikk denne boka i posten. Han har lest alle de andre bøkene i samme serien og gledet seg enormt til denne boka. Og den innfridde. Selv jeg satt og humra med da jeg leste høyt for sønnen. Historien er godt skrevet og man blir hekta på å lese videre. Er mye humor i boka og slutten har en overraskende tvist. Denne boka og hele serien anbefales sterkt :-)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samling i bånn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv