Meny
 

Superbitchene driter seg ut

Serie: Superbitchene 2

"Superbitchene driter seg ut" byr på humor, medmenneskelighet og raushet, i en befriende frisk bok å være annerledes, men likevel ta plass og være seg selv. Vi heier på Anne Bea ,og håper at det er kjekke og kule Magnus som har sendt Anne Bea den tekstmeldingen som boka åpner med. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Kuppet
Den onde superbitchen Thea har styrt klassen til Nils og Anne Bea i årevis. Er det virkelig mulig å kuppe henne …? Overbevisende om vennskap, respekt – og kjærlighet.

Superbitchene ble en kjempehit da den kom ut i fjor. Det er lett for leserne å føle sympati for Anne Bea, som er albino og bare blir kalt Annebino av sine venner. «Venner» er å ta i, for egentlig er det bare snakk om én venn, nemlig Nils. Han er til gjengjeld verdens beste venn.

Noe helt nytt
Boka begynner med at Anne Bea får en tekstmelding. Anne Bea og Nils skjønner at noe er på gang. Bjørn Inge, som bare pleier å le av prompene sine, fører en samtale med Ronja, nest-sjefsbitchen i klassen. En ordentlig samtale …? Alle i klassen blir nysgjerrige, inkludert Thea. Men ingen ville klart å forestille seg hva de snakket om. Ingen i bånnligaen ville noen sinne kommet på muligheten for å styrte Thea fra hennes tyranniske trone – men det er nettopp det som skal til å skje!

Den nye superbitch-dronninga
Ronja, Theas nest-superbitch, har nemlig fått seg nye type. Han heter Alex, er kjekk og 16 år – og kjører moped! Han er SÅ mye kulere enn typen til Thea. Alex passer perfekt til å jekke Thea ned fra tronen. Ronja og Bjørn Inge har planlagt den ene ydmykelsen etter den andre, og Thea raser utfor på popularitetsbarometeret. Bånnligaen, Anne Bea, Nils, Celine i rullestol og de andre i bånnligaen kan nesten ikke tro at det er sant – det har plutselig gått en hel uke uten at noen har plaget dem. Superbitchene er nemlig opptatt med å plage hverandre.

Vår helt Anne Bea
Men Anne Bea trives likevel ikke helt med den nye situasjonen – som hun sier: «En superbitch er tross alt et levende vesen, det føler smerte som alle oss andre.» Sammen med Nils og den litt eksentriske tante Mona legger Anne Bea en slagplan uten like – og heldigvis får leserne være med!

Superbitchene driter seg ut byr på humor, medmenneskelighet og raushet, i en befriende frisk bok å være annerledes, men likevel ta plass og være seg selv. Vi heier på Anne Bea ,og håper at det er kjekke og kule Magnus som har sendt Anne Bea den tekstmeldingen som boka åpner med. Heia Anne Bea!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 206
ISBN: 9788203259296
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 13 cm
Nr: 8077088
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger