Meny

Tom Gates er helt konge (av og til)

; Liz Pichon (Illustratør) ; Kirsti Vogt (Oversetter)

Serie: Tom Gates 5

Endelig ny bok om Tom Gates! Disse lettleste og morsomme bøkene gir ferske lesere god lesetrening og masse mestringsfølelse. Les og le med Tom Gates. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Lettlest humor

Tom Gates synes skolen er et slit, og det er slettes ikke alltid at viktige brev finner veien hjem. Som for eksempel skrivet om LEIRSKOLE.  «Har du ikke meldt deg på heller, da?» sier Amy.  Og det har han jo selvfølgelig ikke. Tenk om det er fullt?

Hvert eneste år kommer alle tilbake fra leirskole og forteller at det har vært HELT KONGE. Tenk om han ikke får dratt? Men læreren sier at han kan få med et brev til – som han må huske å få foreldrene til å fylle ut. Men tror dere Tom husker, midt mellom handling og overnattingsbesøk og alt det andre som skjer …?

De nye naboene
Omtrent samtidig flytter det inn nye naboer i huset ved siden av Toms. Den ene jenta som flytter inn lager en sjokkerende grimase til Tom når ingen ser det. Han kan selvfølgelig heve seg over det – ELLER han kan lage en fæl grimase tilbake … Det er bare det at mamma så grimasen til Tom – nå er han i skikkelig trøbbel. Grimasekrigen utarter virkelig da farfar kommer på besøk, for han følger opp etter beste evne. Tom har nok verdens kuleste farfar.

Lettlest humor for slukelesere
Bøkene om Tom Gates byr på lettlest humor for ferske lesere. Mestringsfølelsen kommer raskt mens sidene fyker av gårde, og nesten før man vet ordet av det har man lest en tjukk bok. Her er relativt lite tekst på hver side, og illustrasjonene støtter godt opp under lesingen.

Bøkene om Tom Gates byr på lettlest humor og god mestringsfølelse for ferske lesere.

Fakta