Meny
 

Verdens verste rektor

; Kristoffer Kjølberg (Illustratør)

Serie: Verdens verste 1

Svømmedagen nærmer seg, og dette er Rubens siste sjanse for å ta svømmeknappen. Men det er et problem: Ruben kan ikke svømme.

For å få svømmeknappen, må man kunne svømme 25 meter og også kunne dykke ned til bunnen av bassenget. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Svømmedagen nærmer seg, og dette er Rubens siste sjanse for å ta svømmeknappen. Men det er et problem: Ruben kan ikke svømme, og hva verre er: Han vil helst ikke lære det, heller. For å få svømmeknappen, må man kunne svømme 25 meter og også kunne dykke ned til bunnen av bassenget. Og så må man redde rektor. Ja, du hørte riktig. I tillegg til å stå i fare for å drukne selv, må Ruben altså risikere å drukne rektor i samme slengen. Ruben vet ikke helt hva han er mest redd for, vannet eller rektor.

En vanntett plan
Ruben vurderer et lite øyeblikk å bare la rektor bli liggende på bunnen – det hadde jo vært en bra ting å bli kvitt verdens aller verste rektor en gang for alle – men på den annen side hadde det vært greit å ikke dø selv i forsøket. Derfor må Ruben og bestevennen Kent lage en plan. Hvordan unnslippe – eller aller helst stoppe – svømmedagen? Vi følger Ruben og Kent gjennom elleville påfunn og forsøk, men klokka tikker, snart er svømmedagen der!

Le høyt-bok for barn i alle aldre
Marius Horn Molaug og Kristoffer Kjølberg har med Verdens verste rektor skapt en utrolig morsom og lettlest historie der tekst og bilder utfyller hverandre uanstrengt og lekent. Det er umulig å la være å le av de mange bildene som dukker opp i hodet på Ruben, være seg grusomme skader man kan utsette seg for med den hensikt å slippe unna svømmedagen, eller omslagene til skumle filmer som bestekompisen Kent har sett. Den med høyest aldersgrense handler om brunsnegler og er kun tillatt for pensjonister …

Verdens verste rektor er en bok i beste Pingle-tradisjon, perfekt for ferske bokslukere. God lesning!

Fakta