Marshmallowsmaskinen

Bobbie Peers har fått en stor leserskare med bøkene om William Wenton. Marshmallowsmaskinen handler om et lekent bakvendtland der barnas fantasi redder dem fra pirater og andre trusler. Dette er leseglede mellom to permer! Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Ella er en ganske vanlig jente – men bare ganske, for hun er nemlig utrolig flink til å bygge kule ting. Nå har hun bygget en globus som hun har laget motor til, sånn at den kan gå rundt av seg selv. Men så skjer det underlige: Idet globusen snurrer rundt begynner den å lyse, og så er det akkurat som om Ella blir slynget avgårde. Plutselig befinner hun seg høyt til værs – og får øye på et luftskip …

Luftskipet
Heldigvis blir Ella trukket inn i luftskipet av en gutt som viser seg å hete Felix. Han er oppdager, og får oppdrag (eller oppdag) fra en datamaskin om bord. Sammen reiser Ella og Felix ut på eventyr. De må finne ut hvorfor den store marshmallowsmaskinen har sluttet å virke. Du tenker kanskje at det ikke er verdens undergang om man ikke får tak i marshmallows – men det skal du ikke være så sikekr på …Uten marshmallows vil nemlig de skumle pirajapiratene bli enda farligere.

Fantasifullt eventy
Oppdagerklubbens univers er et lekent bakvendtland der barnas fantasi redder dem fra både skumle pirater og robotmonstre. Bli med Ella og Felix på eventyrlige oppdagelsesreiser!

Endelig skriver Bobbie Peers for yngre lesere. Oppdagerklubben er oppfinnsomme eventyr som er lette å lese. Bøkene er illustrert av Sandra Steffensen.

 

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
96
ISBN
9788203265235
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Marshmallowsmaskinen
Format
21 x 16 cm
Nr
8149410
Serie
Oppdagerklubben 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Marshmallowsmaskinen:

Glasskongen
3 for 2

Glasskongen

Inger Merete Hobbelstad
Innbundet 
199,- 349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Valget

H.L. Phoenix
Innbundet 
299,- 329,-
 
Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv