Meny
Marshmallowsmaskinen - Bobbie Peers
Marshmallowsmaskinen - Bobbie Peers

Marshmallowsmaskinen

; Sandra Steffensen (Illustratør)

Serie: Oppdagerklubben 1

Bobbie Peers har fått en stor leserskare med bøkene om William Wenton. Marshmallowsmaskinen handler om et lekent bakvendtland der barnas fantasi redder dem fra pirater og andre trusler. Dette er leseglede mellom to permer! Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Ella er en ganske vanlig jente – men bare ganske, for hun er nemlig utrolig flink til å bygge kule ting. Nå har hun bygget en globus som hun har laget motor til, sånn at den kan gå rundt av seg selv. Men så skjer det underlige: Idet globusen snurrer rundt begynner den å lyse, og så er det akkurat som om Ella blir slynget avgårde. Plutselig befinner hun seg høyt til værs – og får øye på et luftskip …

Luftskipet
Heldigvis blir Ella trukket inn i luftskipet av en gutt som viser seg å hete Felix. Han er oppdager, og får oppdrag (eller oppdag) fra en datamaskin om bord. Sammen reiser Ella og Felix ut på eventyr. De må finne ut hvorfor den store marshmallowsmaskinen har sluttet å virke. Du tenker kanskje at det ikke er verdens undergang om man ikke får tak i marshmallows – men det skal du ikke være så sikekr på …Uten marshmallows vil nemlig de skumle pirajapiratene bli enda farligere.

Fantasifullt eventy
Oppdagerklubbens univers er et lekent bakvendtland der barnas fantasi redder dem fra både skumle pirater og robotmonstre. Bli med Ella og Felix på eventyrlige oppdagelsesreiser!

Endelig skriver Bobbie Peers for yngre lesere. Oppdagerklubben er oppfinnsomme eventyr som er lette å lese. Bøkene er illustrert av Sandra Steffensen.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 96
ISBN: 9788203265235
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9
Format: 21 x 16 cm
Nr: 8149410
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger