Min side Kundeservice Bli medlem

Marshmallowsmaskinen

Ella og Felix reiser av gårde i et luftskip for å finne ut hvorfor den store marshmallowsmaskinen har sluttet å virke. Uten marshmallows vil de skumle pirajapiratene bli enda farligere.

Oppdagerklubbens univers er et lekent bakvendtland der barnas fantasi redder dem fra både skumle pirater og robotmonstre. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Ella og Felix reiser av gårde i et luftskip for å finne ut hvorfor den store marshmallowsmaskinen har sluttet å virke. Uten marshmallows vil de skumle pirajapiratene bli enda farligere.

Oppdagerklubbens univers er et lekent bakvendtland der barnas fantasi redder dem fra både skumle pirater og robotmonstre. Bli med Ella og Felix på eventyrlige oppdagelsesreiser!

Endelig skriver Bobbie Peers for yngre lesere. Oppdagerklubben er oppfinnsomme eventyr som er lette å lese.

Medlemsvurdering:
En av de mest underholdende barnebøkene vi har lest på lenge! Perfekt for 7-åringen. Morsom, underholdende og full av herlig fantasi. Vi måtte gjøre et poeng av å lese denne kapittel for kapittel for at den skulle vare lenge! Fantastiske illustrasjoner! Vi kjøpte bok nr 2 umiddelbart etter denne, og venter nå veldig på ytterligere bøker I serien om oppdagerklubben!

Hilde

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242181862
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Oppdagerklubben 1

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

H
Hilde – 12.12.2019

– En av de mest underholdende barnebøkene vi har lest på lenge! Perfekt for 7-åringen. Morsom, underholdende og full av herlig fantasi. Vi måtte gjøre et poeng av å lese denne kapittel for kapittel for at den skulle vare lenge! Fantastiske illustrasjoner! Vi kjøpte bok nr 2 umiddelbart etter denne, og venter nå veldig på ytterligere bøker I serien om oppdagerklubben!

E
Edward – 11.12.2019

– Veldig spennende og morsom bok.

E
Edward – 11.12.2019

– Veldig spennende og morsom bok.

B
Beate p. Droigk – 10.12.2019

– Fabelaktig lesning👌 Favoritt for liten og stor, artig, eventyrlig, og oppfinnsom!

M
Marita – 14.11.2019

– Mine to (6 og 8) syntes den var spennende, lett å lese selv.

L
Lin – 13.11.2019

– Lett underholdning for guttene mine på 8-6 år, men den engasjerte ikke så veldig, og de var dessverre ikke mer interessert enn at mamma måtte tvinge gjennom lesingen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Marshmallowsmaskinen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv