Meny
 
Kaosparalysatoren
Kaosparalysatoren
Kaosparalysatoren - 
      Bobbie Peers

Kaosparalysatoren

Serie: William Wenton 5

Serien om kodeknekkeren William Wenton ble superpopulær allerede fra første bok. I ‘Kaosparalysatoren’ må William og venne hans sørge for å bringe kodepyramiden i sikkerhet – uten at den onde Abraham Tally får tak i den … Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Herlig kodeknekker-spenning!!

Serien om kodeknekkeren William Wenton ble superpopulær allerede fra første bok. I ‘Kaosparalysatoren’ må William og venne hans sørge for å bringe kodepyramiden i sikkerhet – uten at den onde Abraham Tally får tak i den …   

Noe er alvorlig galt på Senter for Misinformasjon. De nye vakt-obotene, proppfulle av nanoteknologi og kunstig intelligens, har tatt over kontrollen. William ser ingen annen løsning enn å rømme derfra, sammen med kodepyramiden. Pyramiden er det eneste våpenet som kan stanse Abraham Talley og de destruktive kreftene han ønsker å slippe løs på jorda. Men Londons gater er farlige, vakt-obotene er i hælene på ham og Abraham Talley puster ham i nakken. William trenger hjelp fra både gamle venner og nye fiender for å få pyramiden i sikkerhet. Men hvem kan han stole på? Og vil han klare det før det er for sent?

‘Kaosparalysatoren’ er femte bok i serien om William Wenton. Hemmeligheter fra fortiden avsløres, vennskap settes på prøve og kampen mot de onde luridiumskreftene er hardere enn noensinne i denne uhyre spennende femteboka.

Bobbie Peers er en av Norges aller mest suksessrike barnebokforfattere, og har med serien om William Wenton markert seg som en av barnas aller største favoritter.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 227
ISBN: 9788203265228
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 23 x 16 cm
Nr: 8150710
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger