Meny
 
Kryptalportalen - 
      Bobbie Peers

Kryptalportalen

Serie: William Wenton 2

Luridiumstyven, som kom i fjor, ble en sensasjon. Nå kommer bok nr 2 om kodeknekkeren William Wenton, og den er like spennende. Serien er nå solgt til 36 land! Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Eventyret fortsetter!

Luridiumstyven, som kom i fjor, ble en sensasjon. Nå kommer bok nr 2 om kodeknekkeren William Wenton, og den er like spennende. Serien er nå solgt til 36 land!

William Wenton er tilbake på Institutt for Posthuman forskning. Her er alt annerledes; det er vakter overalt, portforbud og veldig strenger regler. Grunnen er at Abraham Talley holdes fanget i kjelleren. Men det er likevel noe som ikke stemmer – hvem er den mystiske damen som prøver å kontakte William om natten? Og hva skyldes de plutselige raseriutbruddene han plutselig har begynt å få? Og hva i huleste er en kryptalportal …?

William og Ischia står overfor mørke krefter de ikke ante omfanget av – og de begir seg ut på en farefull ferd i jakten på luridiumets hemmeligheter.

Kjempesuksess
Luridiumstyven kom ut i 2015, og ble umiddelbart en suksess. Barna slukte den, og den vant til slutt ARKs barnebokpris. Nå er rettighetene for serien solgt til 36 land, og Morten Tyldum har sikret seg filmrettighetene. Forfatteren Bobbie Peers er en norsk forfatter og filmregissør (til tross for det engelskklingende navnet!), og han vant i 2006 Norges hittil eneste Gullpalme for filmen Sniffer. Alle som liker gode historier gjør lurt i å følge med William Wenton videre – for ‘Kryptalportalen’ holder nivået fra ‘Luridiumstyven’, og lover utrolig godt for kommende bøker!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 268
ISBN: 9788203261909
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 23 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger