Meny
Orbulatoragenten
Orbulatoragenten

Orbulatoragenten

Serie: William Wenton 3

Bobbie Peers brakdebuterte med ‘Luridiumstyven’, og siden da har bøkene om William Wenton fått tusenvis av lesere. Nå er et nytt mysterium under oppseiling: Hvorfor har Big Ben sluttet å slå? Og hvem er den mystiske Orbulatoragenten? Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Eventyret om verdens beste kodeknekker fortsetter 

Bobbie Peers brakdebuterte med ‘Luridiumstyven’, og siden da har bøkene om William Wenton fått tusenvis av lesere. Nå er et nytt mysterium under oppseiling: Hvorfor har Big Ben sluttet å slå? Og hvem er den mystiske Orbulatoragenten?

William er på vei til skolen en helt vanlig morgen, da noe helt uvanlig skjer. En merkelig utseende postmann stopper ham på gata og spør om han er William Wenton. William mottar en pakke, og skynder seg videre til skolen. Det er akkurat som om dagen har sporet litt av, for på skolen oppstår en rekke komplikasjoner. Kan det ha med den mystiske pakken å gjøre?

Makulert
Da William kommer hjem kan han knapt tro det han ser. Alt inne i huset hans er kvernet ned, malt opp til gryn. Makulert, viser det seg. Det er tydelig at det er på tide for familien å flykte, igjen. De reiser umiddelbart til Instituttet i London, som alltid har vært trygg grunn. Men ganske snart merker William at noe er forandret, også der. Hva er det egentlig som har skjedd? Mørke hemmeligheter og tilsynelatende umulige koder sender William ut på nok et farlig eventyr.

Eventyrlig serie med eventyrlig suksess
Kodeknekker-serien om William Wenton har på kort tid fått et stort publikum. Bøkene er solgt til en rekke andre land, og har allerede vunnet flere priser, også internasjonale. Bli med på dette norske bokeventyret nå, og du vil ikke angre. Unge lesere har mye å glede seg til!

 

Parents’ Choice Award recommended title 

Bokslukerprisen

Barnebokprisen

Ark-prisen

Fakta