Meny
Maja Lunde: Kvitebjørn

Kvitebjørn

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

«Allerede på første side er jeg bergtatt ... Denne boka har et bredt nedslagsfelt og jeg håper den blir stående som en klassiker.»

Et eventyr av en bok

Nydelig og storslått gjenskaping av eventyrfortellingen om Kvitebjørn kong Valemon. I Maja Lundes moderniserte versjon kjemper modige, men litt klumsete Liv for å redde både Kvitebjørn, kjærligheten og verden fra ondskapen.

Les mer
Klassiker
Eventyr
Gavebok
Tegneserie
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Et eventyr av en bok

Nydelig, storslått og modernisert utgave av eventyrfortellingen om kvitebjørn kong Valemon og modige Liv. Hun kjemper for å redde både Kvitebjørn, kjærligheten og verden fra ondskapen.

Det vakre eventyret om Kvitebjørn kong Valemon og modige, nysgjerrige Liv er gjenskapt som tegneserie av mesterforteller Maja Lunde sammen med en av våre mest populære illustratører, Hans Jørgen Sandnes.

Eventyrlystne Liv har stukket seg vekk fra de kjedelige gjøremålene hjemme på gården for å hilse på alle de små dyrevennene sine i skogen. Der møter hun på en diger, hvit bjørn og oppdager at bjørnen kan snakke. Sammen legger de ut på en spennende ferd i hans rike.

Liv er så nysgjerrig av seg at hun bare MÅ finne ut hvem Kvitebjørn egentlig er. Men han kan ikke røpe det, da vil noe forferdelig skje. Kan snille, men klumsete Liv klare å redde både Kvitebjørn og naturen fra forbannelsen som en ulykkelig dronning har kastet på dem?

Kvitebjørn er en spennende, storslått og morsom fortelling om grådighet, hat, vennskap og kjærlighet.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 227
ISBN: 9788248928324
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 26 x 21 cm
Nr: 8210381
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Allerede på første side er jeg bergtatt ... Denne boka har et bredt nedslagsfelt og jeg håper den blir stående som en klassiker.»

«De dobbeltsidige oppslagene som fremstiller den vakre norske naturen, har blitt til underverk i bokas store format. Historien føles episk.»

«Allerede på første side er jeg bergtatt, og lar meg blende av idyllen. (..)Denne boka har derimot et bredt nedslagsfelt og jeg håper den blir stående som en klassiker»

, Serienett

«En stor tykk eventyrbok som gir magiske Disney-vibber. Maja Lunde har virkelig klart å blåse støv av et gammelt eventyr, og gjort det til noe mer virkelighetsnært som passer til unge lesere i dag. En ny klassiker til bokhylla!»

, Adressavisen