Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Mine første eventyr

MINE FØRSTE EVENTYR er en ypperlig bok for alle som skal ha en koselig lesestund med barna. Vi kjenner alle magien og spenningen som følger med et godt eventyr. Her finner du et knippe av de mest kjente, som barn i mange generasjoner har vokst opp med; Bukkene Bruse, Pannekaken, Gullhår og de tre bjørnene og Reve-enka. Les mer

99,-
Sendes innen 3 - 14 dager

Logg inn for å se din bonus

MINE FØRSTE EVENTYR er en ypperlig bok for alle som skal ha en koselig lesestund med barna. Vi kjenner alle magien og spenningen som følger med et godt eventyr. Her finner du et knippe av de mest kjente, som barn i mange generasjoner har vokst opp med; Bukkene Bruse, Pannekaken, Gullhår og de tre bjørnene og Reve-enka. I Solveig Lid Balls fargerike og flotte illustrasjoner kan barna følge eventyret, finne detaljer - og til slutt leser de kanskje selv også!

Detaljer

Forlag
Embla
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
39
ISBN
9788292577400
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
23 x 21 cm
Serie
Mine første eventyr

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

O
Oslomor – 08.02.2010

– Embla forlag pleier å være veldig flinke på illustrasjoner i småbarnsbøkene sine, og "Mine første eventyr" er intet unntak. Her er herlige, fargerike, humoristiske og levende tegninger som illustrerer noen av våre mest populære eventyr: "Bukkene Bruse", "Pannekaka", "Gullhår" og "Reveenka" er alle eventyr de små møter i barnehagen og på teater. Fortellingene er også akkurat passe lange til å være nattahistorier. Eneste minus ved denne samlingen er at til å kalle seg "Mine aller første eventyr" og tydelig sikte seg inn på de minste er språket vel vanskelig enkelte steder: "reveenka hadde ei kjette til tjenestejente" eller "ven vakker brun, svær kar og kvast syn". Det er ikke verre enn at man sitter og "oversetter" og forklarer ordene ettersom man leser, men det er deilig i de bøkene der man slipper. Ellers er dette en fin og vellaget samling som passer fra ca. tre år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine første eventyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skygge

Erin Hunter
Paperback 
174,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv