Min side Kundeservice Bli medlem

Snehvit og de syv dvergene

Det klassiske Disney-eventyret gjenfortalt i en mer kortfattet utgave for yngre lesere.

Snehvit må flykte fra den onde dronningen, som hater henne fordi stedatteren truer hennes posisjon som den vakreste i landet. Les mer

64,-

70,- Spar: 6,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det klassiske Disney-eventyret gjenfortalt i en mer kortfattet utgave for yngre lesere.

Snehvit må flykte fra den onde dronningen, som hater henne fordi stedatteren truer hennes posisjon som den vakreste i landet. Utmattet finner hun trygghet og omsorg hos sju små dverger som bor i en hytte langt inni skogen. Men da stemoren får snusen i at hun fortsatt lever, er Snehvit i livsfare. Kan den vakre prinsen finne henne før det er for seint?

Medlemsvurdering:
Historien om Snøhvit og de syv dverger er et eventyr som har festet seg i millioner av hjerter verden over, og er en historie fra Disneys verden som for alltid kommer til å være en stor del av barneunderholdning. Snehvit er en vakker og vennlig prinsesse, men som på grunn av en slem stemor må rømme og søke ly i et lite hus sammen med syv dverger, alle med forskjellige personligheter. Boken er først og fremst humoristisk og sjarmerende, men det ligger også en rekke moraler og lurer i bakgrunnen, blant annet at alle personligheter og mennesker er av samme verdi, og alle har en funksjon i hverandres hverdager og liv. Boken passer kanskje best som høytlesning for unge barn, men den er også flott for barn som lærer seg å lese! En stor klassiker!

Fride

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Parragon / Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788231610908
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Snow white and the seven dwarfs
Format
23 x 18 cm
Serie
Magiske eventyr
Disney prinsesser

Medlemmers vurdering

F
Fride – 23.11.2009

– Historien om Snøhvit og de syv dverger er et eventyr som har festet seg i millioner av hjerter verden over, og er en historie fra Disneys verden som for alltid kommer til å være en stor del av barneunderholdning. Snehvit er en vakker og vennlig prinsesse, men som på grunn av en slem stemor må rømme og søke ly i et lite hus sammen med syv dverger, alle med forskjellige personligheter. Boken er først og fremst humoristisk og sjarmerende, men det ligger også en rekke moraler og lurer i bakgrunnen, blant annet at alle personligheter og mennesker er av samme verdi, og alle har en funksjon i hverandres hverdager og liv. Boken passer kanskje best som høytlesning for unge barn, men den er også flott for barn som lærer seg å lese! En stor klassiker!

R
R – 11.10.2009

– Historien om Snehvit og de syv dvergene er en tidløs fortelling som har vært elsket av barn, først og fremst jenter, i flere generasjoner. Historien slår an i de fleste sammenhenger. Dette er en fin utgave av boken. Boken har veldig fine tegninger, og egner seg dermed også til "egenlesning" av små barn, bare ved å sitte å se på alle de fine tegningene. Snehvit er en fortelling som elskes av de fleste små jenter og egner seg veldig godt som god natt-historie eller bare til lesing i andre sammenhenger. Bør finnes i bokhyllen hos alle småbarnsfamilier landet rundt. Anbefales.

E
EL – 20.10.2008

– Her er hele eventyret om vår alles kjære Snehvit. Begynnelsen med Snehvits ekte mor mangler, men så har vel alle forlag sin egen versjon. Dronningen satt og ønsket seg et barn, med hud så hvit som sne, lepper så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Det fikk hun også, men døde selv like etter. Snehvits stemor er som kjent ond og hennes sjalusi driver Snehvit langt ut i skogen. Der finner hun et lite hus, og blir kjent med de syv små dvergene. Resten er historien om den sjalu stemoren, den nydelige piken, de omsorgsfulle dvergene, og til sist den reddende prinsen. Boken har flotte store Disney-illustrasjoner som får hver liten prinsessejente til å drømme seg bort. Dette klassiske eventyret tåler å bli lest mange ganger i mange generasjoner. Jeg har ennå til gode å høre en jente si at hun ikke liker Snehvit! Dette er en julegave som ikke byttes.

K
Karolinex – 23.08.2008

– Snehvit og de syv dverger handler om en vakker ond dronning som bor i et kongerike langt borte. Denne dronningen hater sin stedatter, Snehvit, som er en ung og vakker uskyldig prinsesse. I sjalusi vil dronningen drepe Snehvit. For å redde sitt eget liv må Snehvit flykte dypt inn i skogen. Der finner hun en koselig liten hytte som ligger gjemt inni skogen hvor det bor syv små dverger. Snehvit får lov til å bli boende av de syv dvergene og der har hun det godt. Det varer bare til hennes stemor oppdager hvor hun har gjemt seg. Dette er et vakkert eventyr om sjalusi. Dette er en bok som passer til alle jenter! Anbefales!

e
eventyrmamma – 21.04.2008

– Dette er en flott utgave av dette klassiske eventyret som aldri ser ut til å gå av moten. Boken er i typisk Disney-stil med store og fantastiske illustrasjoner, noe som er dens styrke. Boken er stor og god å holde i, og tåler å bli lest gang etter gang. Den passer som høytlesning, men er også fin å lese selv for de som har lært lesekunsten. Eventyret om Snehvit er en sikker vinner å gi i gave til små prinsesser. Den er i hvert fall obligatorisk å lese. Det er selvfølgelig hyggelig å se den på film, men det er noe eget å sitte i mammas fang og høre på.

S
S19 – 12.08.2006

– Dette er Snehvit laget og tegnet etter Disney's tegnefilm noe jeg synes trekker veldig opp. Disney's Snehvit er utrolig bra på grunn av alle fargene som er brukt, og som gjør det livlig og det skjer akkurat det samme i boken. Tegningene er det som trekker mest opp, og i tillegg er det jo en unik, og utrolig fin og søt historie. Og det er av skikkelig prinsessefakor med prins og hvit hest og alt inne i bildet. Det er også morsomt med de syv dvergene og alle tingene de gjør. Denne boken har absolutt alle de tingene som en ordentlig barnebok skal ha, og derfor anbefaler jeg den til alle småbarnsforeldre.

o
olle – 27.05.2006

– Denne boka handler om en ond stemor, som er så veldig pen. Men snart får hun høre at stedatteren, Snehvit, er penere. Da vil stemoren drepe Snehvit, men Snehvit klarer å flykte. Hun springer langt, langt inni skogen. Hun blir kjent med noen dyr som tar henne med til et hus der det bor syv dverger. Snehvit får bo hos disse dvergene, men hver dag må de på jobb. Og snart oppdager den onde stemoren hvor Snehvit har gjemt seg. Dette er en kjempeklassiker! Den anbefales alle barn. Boka er spennende, morsom og trist, men har heldigvis en lykkelig slutt! Anbefales alle barn!

C
Christine M – 31.12.2005

– Denne boken er både spennende og veldig morsom. Snevit er vakker og stemoren hennes misunner hennes utseende, og bestemmer seeg for at hun vil drepe henne. Han stemoren har valgt ut for å drepe henne, klarer ikke drepe snehvit og bestemmer seg for å advare henne mot den onde stemorens hensikter. Snevit flykter inn i den mørke skogen, hun stopper ikke løpe før hun kommer frem til en liten hytte som ser forlatt ut.
Det er ingen hjemme i det lille husen, så hun bestemmer seg for å vente på eierne i håp om at hun får lov til å bo der. Det er de sju små dvergene som eier det lille huset dypt inne i skogen. de lar henne bo hos seg, og Snehvit steller huset for dem. Vil Snehvit finne sin drømmeprins? Denne boken er veldig søt og morsom.
Den er veldig koselig og absolutt verdt å se.

M
Margrethe – 17.11.2005

– Man kan ikke for at man er vakker. Men man kan straffes for det. Snehvits onde stemor (den var ny...) misunner Snehvit hennes vakre utseende, og bestemmer seg hardnakket for å drepe henne. Men han som blir valgt til dette en vakker dag i skogen, greier det ikke, og advarer henne mot stemorens onde hensikter. Snehvit flykter inn i skogen og stopper ikke å løpe før hun kommer til en liten hytte. Ingen er hjemme der, men hun bestemmer seg for å vente på eierne i håp om å få bo der. Da eierne kommer viser de seg å ikke være de sju små barna hun hadde ventet seg (p.g.a. størrelsen på møbelementet), men sju små dverger. Disse lar henne bo hos seg, og hun steller for dem som en mor, intill stemoren bestemmer seg for å bryte idyllen.
Og vil Snehvit noensinne finne drømmeprinsen hun har drømt om så lenge? Uten å røpe noe sier jeg at ettersom dette er et eventyr gir svaret seg selv...
Et klassisk og berømt eventyr, ikke uten grunn. Anbefales for alle aldre, det er tross alt de store Disneyklassikkerne du virkelig sitter igjen med, tross alder. Annbefales!!

s
sne.... – 27.07.2005

– Dette er en av de flotte klassikerne til Walt Disney. Snehvit jobber som hushjelp hos den onde stemoren. Men hun blir hatet så mye av stemoren, at hun flytter ut i skogen, og møter der syv dverger i et lite hus langt inne i skogen...Snehvit får bo hos disse dvergene...men hver dag må dvergene på jobb og Snehvit blir alene hjemme. Og stemoren hater fortsatt Snehvit fordi hun er vakrere enn stemoren, og ønsker å drepe Snehvit...stemoren prøver å drepe henne på mange måter...men hvordan vil det gå med Snehvit?
Flott, spennende og morsom bok. Gøy å lese, uansett alder. Anbefales!

E
Emilie13 – 14.03.2005

– Man kan ikke for at man er vakker. Men man kan straffes for det. Snehvits onde stemor (den var ny...) misunner Snehvit hennes vakre utseende, og bestemmer seg hardnakket for å drepe henne. Men han som blir valgt til dette en vakker dag i skogen, greier det ikke, og advarer henne mot stemorens onde hensikter. Snehvit flykter inn i skogen og stopper ikke å løpe før hun kommer til en liten hytte. Ingen er hjemme der, men hun bestemmer seg for å vente på eierne i håp om å få bo der. Da eierne kommer viser de seg å ikke være de sju små barna hun hadde ventet seg (p.g.a. størrelsen på møbelementet), men sju små dverger. Disse lar henne bo hos seg, og hun steller for dem som en mor, intill stemoren bestemmer seg for å bryte idyllen.
Og vil Snehvit noensinne finne drømmeprinsen hun har drømt om så lenge? Uten å røpe noe sier jeg at ettersom dette er et eventyr gir svaret seg selv...
Et klassisk og berømt eventyr, ikke uten grunn. Anbefales for alle aldre, det er tross alt de store Disneyklassikkerne du virkelig sitter igjen med, tross alder.

E
EO – 31.10.2004

– I denne boken finner vi alt, den slemme stemoren, den vakre Snehvit, dverger og den vakre prinsen (selvfølgelig). Boken mangler ingenting, den er vakkert illustrert med klare farger og bilder. Historien inneholder alt barna forbinder med eventyr. Den onde stemoren tvinger Snehvit ut av slottet og inn i skogen hvor hun treffer dvergene. Livet sammen med dvergene som alle har navn etter sine egenskaper, Brille, Lystig, Prosit, Minsten, Sinnataggen, Blygen og Søvnig, er festlig. Hun er hjemme mens de er på jobb. Boken er ganske spennende når stemoren tar opp jakten på Snehvit. Spørsmålet er om den vakre prinsen klarer å redde henne før det er for sent. En skikkelig god klassiker!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snehvit og de syv dvergene:

Rapunsel
Ny!

Rapunsel

Terje Øygard
Kartonert 
148,- 169,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
254,- 279,-

Aladdin

Disney Enterprises
Innbundet 
64,- 70,-
 

Vaiana

Disney Enterprises
Innbundet 
64,- 70,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv