Min side Kundeservice Bli medlem

Den store festen

Jentene i Barnevaktklubben får litt å stri med i denne boken! Det er kjærlighet i luften - og stort bryllup på gang! Denne tegneserien er midt i blinken for jenter fra 8 til 12 år. Boken er morsom, og utfordringene er gjenkjennelige for målgruppa. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jentene i Barnevaktklubben får litt å stri med i denne boken! Det er kjærlighet i luften - og stort bryllup på gang! Denne tegneserien er midt i blinken for jenter fra 8 til 12 år. Boken er morsom, og utfordringene er gjenkjennelige for målgruppa.

Mammaen til Kristy skal gifte seg, og Kristy skal være brudepike! Det er bare ett problem ... Fjorten barn kommer i bryllupet. Og jentene i Barnevaktklubben skal passe på dem alle. Det er den største jobben de har hatt noen gang. Klarer de å samarbeide så den store bryllupsfesten blir en suksess?

Serien om Barnevaktklubben er en tegneserie i farger. Den passer for både de som leser mye og de som leser mindre. Historiene kretser rundt vennskap, hemmeligheter, familie og forviklinger. Historiene inspirerer til samarbeid og til å tørre og ta utfordringer. Alltid med mye humor og litt drama! Tegnet og fortalt av Raina Telgemeier og Gale Galligan. Bøkene er moderniserte utgaver av den tidligere utgitte suksess-serien skrevet av Ann M. Martin. Den store festen er bok nr 7 i serien, men bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
154
ISBN
9788283730999
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Kristy's big day
Format
24 x 16 cm
Serie
Barnevaktklubben grafisk roman 7

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store festen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv