Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Garmanns hemmelighet

"(...) noget af det smukkeste, man kan se for sine øjne."

Steffen Larsen, Politiken

Vinner av Brageprisen 2010

Garmanns hemmelighet er den tredje boken om Garmann.

Hvordan kan to som er så like allikevel være forskjellige? tenker Garmann da han ser på tvillingene hoppe tau i skolegården. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vinner av Brageprisen 2010

Garmanns hemmelighet er den tredje boken om Garmann.

Hvordan kan to som er så like allikevel være forskjellige? tenker Garmann da han ser på tvillingene hoppe tau i skolegården. Johanne overtar der hvor Hanne slutter. Mens Hanne svermer for Roy i fjerde, tar Johanne Garmann med inn i skogen og viser han noe som ingen andre vet om.

Garmanns hemmelighet er en vakker fortelling om den første skjøre forelskelsen, om å være to og om å ha hemmeligheter.

Medlemsvurdering:
Forelskelse, gryende kjærlighet og undring over det fantastiske verdensrommet kan vanskelig skildres på en vakrere og mer poetisk måte enn det som gjøres her i denne tredje boka om hovedpersonen Garmann. Boka fremstår som et absolutt gjennomført kunstverk, hvor man som leser stopper opp og fryder seg over hver side. Forfatteren, Stian Hole har vunnet en rekke velfortjente priser, og de to tidligere bøkene hans om Garmann er oversatt til flere språk. Med denne boka innfrir Stian Hole alle forventninger om god underholdning. Boken har en veiledende butikkpris på 249 kr, noe jeg mener den er verd! Høy underholdningsfaktor for familien.

Elisabeth

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202318543
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
28 x 22 cm
Priser
Brageprisen Åpen klasse 2010
Serie
Garmann 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

"(...) noget af det smukkeste, man kan se for sine øjne."

Steffen Larsen, Politiken

"«Garmanns hemmelighet» er en bok for alle, uten forbehold. Den er billedskjønn og oppleves som herlig kjent, og uforutsigbar. Alt som kan gå galt, ligger som en vibrerende mulighet i boka. Hole viser på nennsomt vis at ingenting er svart-hvitt: Lykke og uro, snill og slem, lukket og åpen er begreper som virker sammen, både i bilder og skikkelser. Og ikke minst får Hole indirekte sagt at alle - både liten og stor - har rom ingen kjenner."

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

"(...) illustrasjonene er fantastiske - med masse detaljer og hemmeligheter. Tekst og bilde utfyller hverandre på en glimrende måte. Garmanns hemmelighet er en vakker, velskrevet og viktig bok. Det er en bok det er godt "å være i" - en bok som både små og store kan glede seg over."

Liv Gade, i Familien

"Med enkle virkemidler nærmer Stian Hole seg barns verden som gjerne omfatter både drømmer og frodig fantasi."

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

"Poetisk, dristig og håbefull. Tre hurraer for Stian Hole og Garmanns sommer, gade og hemmelighed! Hurra, hurra, hurra ..."

Bent Rasmussen, Skolebiblioteket nr 8 2010

"Bogen må være et must for pædagoger, lærere, ledere, forældre, sagsbehandlere, psykologer, idrætsledere, spejderledere og gårdvagter. Den bryter gennem sindets beskyttende atmosfære, gør hudløs bag øjenlågene og øm i menneskesynet".

Jens Raahauge, Folkeskolen (Danmark, 11. jan 2011)

"Suverent om å undersøke sin plass i verden"

Guro Havrevold, NUMER

"Bøkene om Garmann er utstudert komponert, og pakket med tolkbare detaljer. Ingenting framstår verken entydig eller tilfeldig."

Petra J. Helgesen, Barnebokkritikk.no

"det första jag såg var den befriande avsaknaden av gullighet. [...] Det som uppstår är förvånansvärt nog inte bara ironi eller hån, utan faktiskt: rå intelligens. Det är otäckt. Det är vackert. Det är en värld som har funnits där hela tiden, men jag har aldrig sett den förut: en barnens värld med kall hjärna. [...] Bilderna och perspektivet följer dessutom stämningsläget i boken på ett subtilt sätt."

Aase Berg, Expressen

Medlemmers vurdering

E
Elisabeth – 30.06.2010

– Forelskelse, gryende kjærlighet og undring over det fantastiske verdensrommet kan vanskelig skildres på en vakrere og mer poetisk måte enn det som gjøres her i denne tredje boka om hovedpersonen Garmann. Boka fremstår som et absolutt gjennomført kunstverk, hvor man som leser stopper opp og fryder seg over hver side. Forfatteren, Stian Hole har vunnet en rekke velfortjente priser, og de to tidligere bøkene hans om Garmann er oversatt til flere språk. Med denne boka innfrir Stian Hole alle forventninger om god underholdning. Boken har en veiledende butikkpris på 249 kr, noe jeg mener den er verd! Høy underholdningsfaktor for familien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Garmanns hemmelighet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

I går

Agota Kristof
Innbundet 
363,- 399,-

Skygge

Erin Hunter
Paperback 
174,- 199,-
 
1989
Ny!

1989

Val McDermid
Innbundet 
393,- 449,-
 

Demian Vitanza
Paperback 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv