Min side Kundeservice Bli medlem

Villvettene

Ronja Røverdatter - Villvettene er den andre tegneserieboken om Ronja. Boken er basert på den animerte tv-serien laget av Goro Miyazaki fra det legendariske Studio Ghibli i Japan.
Vinteren har kommet til Mattisskogen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ronja Røverdatter - Villvettene er den andre tegneserieboken om Ronja. Boken er basert på den animerte tv-serien laget av Goro Miyazaki fra det legendariske Studio Ghibli i Japan.
Vinteren har kommet til Mattisskogen. Ronja får et par egne ski og mens alle røverne er innesnødd i borgen begir Ronja seg ut på oppdagelsesferd. Men skogen kan være farlig på vinterstid også, og når Ronja setter fast foten i en av hulene til huldretussene er det nesten så hun omkommer. Om det ikke hadde vært for Birk hadde hun kanskje mistet livet. Under Mattisborgen oppdager Ronja en hemmelig gang, som leder til Borkarøvernes saler. Der kan hun møte Birk i all hemmelighet og han forteller at Borkarøverne har så lite mat at de sulter alle sammen. Så blir det slik at Ronja redder livet til Birk - og i tillegg gir hun ham en omgang med lusekammen.
Ronja Røverdatter, Astrid Lindgrens siste store verk, kom ut i 1981. Boken er oversatt til 41 språk og har blitt solgt i over 10 millioner eksemplarer over hele verden. På midten av 80-tallet ble boken filmatisert av Tage Danielsson, og i 2016 kom Studio Ghiblis animerte tv-serie. I Norge er tv-serien Ronja Røverdatter tilgjengelig på Netflix.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
83
ISBN
9788202598044
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Villvittrorna
Format
24 x 17 cm
Nr
8136254
Serie
Ronja Røverdatter 2

Bla i boka

Medlemmers vurdering

L
Liselotte L. Samuelsen – 02.04.2019

– Guttungen på 7 og også foreldrene satt ut av eventyret når det var snakkebobler. Vanskelig å følge for barnet da. Skuffet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Villvettene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
174,- 199,-
 

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
323,- 369,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv