Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Utstøtt

Utstøtt er den fjerde boka i serien om Ulvebror. Den handler om vennskap, om overlevelse og om behovet for å høre til. Som de foregående bøkene i serien, tar handlingen deg med tilbake til en fjern fortid der vi følger Toraks ferd og forsøk på å tilintetgjøre Sjel-eterne. Les mer

399,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Utstøtt er den fjerde boka i serien om Ulvebror. Den handler om vennskap, om overlevelse og om behovet for å høre til. Som de foregående bøkene i serien, tar handlingen deg med tilbake til en fjern fortid der vi følger Toraks ferd og forsøk på å tilintetgjøre Sjel-eterne.

Torak har holdt på en grufull hemmelighet. Nå er den avslørt. Han bærer Sjel-eternes merke, og må tåle straffen. Han blir støtt ut av klanene, er alene og på flukt - avskåret fra bestevennen Renn og sin kjære flokkbror, Ulv.

I den hjemsøkte sivskogen i Øksehodesjøen blir han jaktet på av Oterklanen, plaget av Det skjulte folket, og etter hvert som han overmannes av sjelesjuke, blir han offer for en enda større trussel. Forpint av hemmeligeheter og tillitsbrudd avslører han et bedrag som kommer til å snu hele hans verden på hodet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202819552
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Outcast
Serie
Ulvebror 4

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utstøtt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv