Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Det midlertidige brorskap

For hver en helt i eventyrene, fantes det tusener av tapere ... beklager, vi mener drømmere, som ikke nødvendigvis nådde opp. Endelig får vi deres historier!

Møt Vigdus, som ifølge foreldrene verken er ung eller jomfru lenger. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

For hver en helt i eventyrene, fantes det tusener av tapere ... beklager, vi mener drømmere, som ikke nødvendigvis nådde opp. Endelig får vi deres historier!

Møt Vigdus, som ifølge foreldrene verken er ung eller jomfru lenger. Vigdus fantaserte om å bli eventyrer, men endte opp i en drepende kjedelig kontorjobb. Regninger som skulle betales, og pensjonspoeng skulle sikres. Når hennes kollega, en overvektig alv med hentesveis, dør av et massivt hjerteattakk, utløser det en eksistensiell krise. Sammen med tre andre mindre vellykkede helter kaster hun seg ut i ett eventyr som av en eller annen grunn ikke havnet i eventyrbøkene. Voldelige tenåringer, Odins soldater, avdankede guder, Midgards middelklasse, ulovlig felling av trollmødre, hobbitmaraton, natt-alven Natt-Alf og Ragdun på Regnskap - denne boken har alt.

Et unikt stykke tegneseriehistorie! Sidequest er et unikt album i norske tegneseriehistorie, der hele fire kunstnere har jobbet fram dette universet - som passende nok - har fire hovedpersoner!

Sidequest er tegnet av den utrolig dyktige duoen: Ronny Haugeland og Jens K. Styve. Stjerneskuddet Trine Lise Normann står for den maleriske fargeleggingen og filmprodusent, forfatter og serieskaper David Skaufjord står bak idé og manus til dette satiriske universet!

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
144
ISBN
9788242964274
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
27 x 18 cm
Serie
Sidequest 1

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det midlertidige brorskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dypet

John Kåre Raake
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv