Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Forrådt

Serien om Violet Eden er en besnærende kombinasjon av mytologi og mørk, sexy paranormal romanse. Dette er den tredje boken i serien om henne. Leken er over. La kampen begynne. Violet Eden vet at livet aldri vil bli som før. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Serien om Violet Eden er en besnærende kombinasjon av mytologi og mørk, sexy paranormal romanse. Dette er den tredje boken i serien om henne. Leken er over. La kampen begynne. Violet Eden vet at livet aldri vil bli som før. Phoenix, den landflyktige engelen som svek henne, har kommet tilbake og er villig til å gjøre hva som helst for å få tak i det hun har. Ved hjelp av nye forbundsfeller fra uventet hold, blir en gammel skrifttekst tolket, og de setter kursen mot et nytt sted. Det eneste som er sikkert, er at en brutal kamp er i vente. Nå som uskyldige liv står i fare, må Violet og Lincoln arbeide side om side og fornekte sitt håpløse begjær etter hverandre.

Phoenix, som etter alt å dømme sitter med makten, ligger alltid et skritt foran. Og når han setter sammen bitene av den skremmende gamle profetien, innser han nøyaktig hvem han trenger for å åpne helvetes porter.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202752262
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Emblaze
Serie
Violet Eden 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forrådt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv