Meny
Fortært - Jessica Shirvington

Fortært

; Agnete Øye (Oversetter)

Serie: Violet Eden 4

Serien om Violet Eden er en besnærende kombinasjon av mytologi og mørk, sexy paranormal romanse.Kjærligheten blir vår bane.Engler finnes. De er ikke alltid gode. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Serien om Violet Eden er en besnærende kombinasjon av mytologi og mørk, sexy paranormal romanse.Kjærligheten blir vår bane.Engler finnes. De er ikke alltid gode. Violet Eden er sikker på dette fordi hun er en grigori - dels engel, dels menneske. Hun har kjent dragningen mot både lyse og mørke krefter.

Violet har visst at hun er en kriger helt fra syttenårsdagen sin. Selv om hun har større krefter enn hun selv foreløpig innser, er det to menn som fortsatt kan føre henne bort fra den veien hun er skjebnebestemt for, hvis hun lar dem få lov. Hennes uvisshet når det gjelder Phoenix gjør henne stadig ubesluttsom, og kjærligheten hun føler for Lincoln er kanskje hennes største svakhet.

Når helvete bryter løs for alvor, må Violet hente fram hver minste bit av sitt englejeg for å redde menneskene hun er glad i og verden slik hun kjenner den. Men døden er ikke det verste Violet kommer til å stå overfor. Det evige spørsmålet - kan kjærligheten overvinne alt? - vil endelig bli besvart.


Cappelen Damm har oversatt de fire første bøkene i serien. Den siste kan leses på originalspråket.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202448059
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Endless
Alder: Ungdom
Format: EPUB
Filstr: 1.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger