Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Merket

"Intriger, begjær og spenning i ny vampyrserie!"

Stine Nyquist Aske, Østlands-Posten

Den dårlige nyheten var at jeg ble nødt til å tilbringe de neste fire årene på House of Night, en privat internatskole, kjent blant vennene mine som vampyrskolen. Jeg ville gjennomgå mystiske og unevnelige fysiske forandringer, i tillegg til at livet mitt for evig og alltid ville bli snudd opp-ned. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den dårlige nyheten var at jeg ble nødt til å tilbringe de neste fire årene på House of Night, en privat internatskole, kjent blant vennene mine som vampyrskolen. Jeg ville gjennomgå mystiske og unevnelige fysiske forandringer, i tillegg til at livet mitt for evig og alltid ville bli snudd opp-ned. Og det er i beste fall, hvis ikke selve prosessen tar livet av meg. Den gode nyheten var at jeg slapp geometri-prøven i morgen. Når seksten år gamle Zoey blir merket av Sporeren, skjønner hun at hennes gamle liv er over. Hun må forlate vennene, eks-kjæresten og familien for å slutte seg til House of Night, en skole hvor det eneste faget Zoey trenger å bekymre seg for er Vampyr 101. Ulempen er selvsagt at hvis hun stryker, så vil hun dø. For å overleve high school, kreves det blod, svette og tårer. Særlig blod.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202729776
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Marked
Serie
House of night 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Intriger, begjær og spenning i ny vampyrserie!"

Stine Nyquist Aske, Østlands-Posten

"Dette er en utrolig kul og spennende bok med fantastiske skildringer, som gjør at du ikke klarer å slutte å lese. Boken er romantisk, skummel og full av følelser. Det jeg liker best ved denne boken, er hvor godt forfatteren klarer å få leseren til å være del av boken. Altså å beskrive lukter og følelser og hvordan ting ser ut, fra Zoey Redbirds synspunkt. Dette er en bok jeg vil anbefale på det sterkeste."

Maria (15), Drammens Tidende

Medlemmers vurdering

V
Vusel – 21.06.2010

– Jeg sverget på at jeg ikke skulle lese noen vampyrbøker, jeg er da alt for gammel og realistisk til slike ting, men da jeg fikk de to første bøkene i denne serien i gave måtte jeg jo bare se om det var så fælt som jeg trodde, og det var det ikke ... Jeg ble sugd rett inn i en verden med humor, flotte karakterer, katter, spenning og mystikk, på en måte som tiltaler meg veldig. Dette er ikke klissete og romantisk, det er ærlig, åpent og humoristisk, og det var helt umulig å gi seg med bare denne. Du kan like greit bare kjøpe alle sammen, for du vil garantert bli glad i både Zoey, bestemoren hennes og alle vennene på vampyrskolen, samme hvor mye du tror at du ikke vil det. Denne boka er en flott start på en serie jeg har blitt veldig fort glad i!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Merket:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv