Meny
 
Silber
Silber

Silber

drømmenes første bok : roman

; Rune R. Moen (Oversetter)

Serie: Silber-trilogien 1

Drømmene til Olivia Silber har vært ganske skremmende i det siste. Og hva betyr det at andre plutselig synes å kjenne deler av hennes drømmer? Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

I drømmenes virkelighet
Drømmene til Olivia Silber har vært ganske skremmende i det siste. Og hva betyr det at andre plutselig synes å kjenne deler av hennes drømmer?

Olivia, kalt Liv, og søsteren Mia skal flytte. Igjen. Moren deres lever et omflakkende liv som foreleser ved en rekke prestisjetunge universiteter To doktorgrader i litteratur, må vite. Denne gangen har hun fått en jobb ved selveste Oxford University. Kanskje kan dette bli den siste flyttingen på en stund? Søstrene drømmer om et hjem, om hvert sitt rom og om en huske i hagen. Moren har leid en idyllisk hytte litt utenfor byen.

Ny plan
Men det er sjelden noe som går som planlagt for familien Silber. Den idylliske hytta viser seg selvfølgelig å være en ubeboelig rønne – så nå har moren en ny plan. Den Nye Planen viser seg å hete Ernest – og han har et hus der det er plass til at hele familien Silber kan flytte inn. Kanskje er det huset det er noe rart med – Liv begynner å drømme merkelige drømmer.

Merkelige drømmer – og enda rarere virkelighet
Mystiske dører med firfislehåndtak, snakkende steinfigurer – drømmene til Liv har vært ganske skremmende i det siste. Og det er særlig én av dem som plager henne. Denne drømmen foregår midt på natten på en kirkegård, og Liv observerer fire gutter som gjennomfører noen uhyggelige, mystiske ritualer. Og hun kjenner disse guttene de går på den nye skolen. Det som virkelig er skummelt, mye skumlere enn en forlatt kirkegård, er at disse guttene vet ting om henne. Ting som hun aldri har snakket med noen om kun drømt om i mørke netter. Kan de virkelig se hva som skjer i drømmene hennes …?

Kom inn i min drøm
Dette er første bok i ny trilogi fra forfatteren av Rubinrød-trilogien. Også denne boka har de typiske Kerstin Gier-kvalitetene: Spenning, humor og romantikk. Hva hadde skjedd hvis man kunne se inn i hverandres drømmer?

Heldigvis har man drømmene sine for seg selv! Det man drømmer om natta kan jo både være fint, vondt og bare veldig surrealistisk – og det spørs om noen andre hadde fått noe særlig ut av det. Men det er en måte man kan delta i andres drømmer på, og det er ved å lese bøker. Silver er en super sommerbok, spennende, romantisk og lettlest.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 398
ISBN: 9788205462526
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Silber
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8073996
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger