Min side Kundeservice Bli medlem

Sommar-vrimlebok

Boka viser deg ein heil by med omland, og med hus, gater og ein vrimmel av saker og ting. Bileta gøymer ei rekkje små forteljingar som handlar om kva folk og dyr opplever her ein vanleg sommardag. Lesaren må fortelje forteljingane sjølv, for boka inneheld ikkje tekst. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boka viser deg ein heil by med omland, og med hus, gater og ein vrimmel av saker og ting. Bileta gøymer ei rekkje små forteljingar som handlar om kva folk og dyr opplever her ein vanleg sommardag. Lesaren må fortelje forteljingane sjølv, for boka inneheld ikkje tekst. Enkelte av personane du møter i boka blir presentert på baksida av boka.

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Kartonert
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788252168266
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Sommer-Wimmelbuch
Format
34 x 26 cm
Serie
Vrimlebøker

Medlemmers vurdering

J
JM – 21.12.2007

– Heilt topp! Me har lånt denne på biblioteket, og innsåg fort at heile serien måtte førast opp på veslegut si ønskeliste.. Han kjem stadig dragande med denne (sjølv om ho er diger), og me kan sjå i ho veldig lenge om gangen. Det er flott at her ikkje er nokon tekst på sidene - dermed kan me setje våre eigne ord og uttrykk på det. Kvar gong me les boka er det noko nytt me legg merke til, og veslegut på snart halvtanna år lar seg stadig vekk begeistre. Eg ser dessutan at her er rom for veldig mykje meir, og tenkjer at dette er ei bok som 'veks' med barnet - etterkvart som han utviklar seg vil han lese boka på nye måtar, og om nokre år vil han kunne fylgje personane gjennom handlinga og setje ord på det. Genialt konsept! (Og takk for at her er papp-sider!)

G
Gro – 02.06.2007

– Som de andre bøkene i vrimlebokserien er dette en helt fantastisk pekebok! Her er det ingen tekster, men en masse flotte bilder man kan studere og prate om i timesvis. Man kan dikte opp forskjellige historier hver gang man leser, for det rommes virkelig mange historier blant bildene på disse sidene. De samme personene går igjen på hvert oppslag i boka, de gjør stadig noe nytt, har forflyttet seg i bildet og kommer litt videre på sin dag. Man ser hva menneskene opplever en helt vanlig sommerdag i Vrimleby, og hvis man kjøper alle fire bøkene kan man følge dem gjennom et helt år. Passer fint både til ettåringen og til ham på fire.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sommar-vrimlebok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv