Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Å lykkes med elevvurdering

Hva trenger du som lærer å vite om elevvurdering?

De siste ti årene har elevvurdering fått økt oppmerksomhet i skolen, både nasjonalt og internasjonalt. Det forventes at lærere skal gjennomføre, tolke og bruke resultater fra nasjonale prøver, samtidig som de skal beherske en daglig undervisningspraksis som involverer vurdering for læring i klasserommet. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Hva trenger du som lærer å vite om elevvurdering?

De siste ti årene har elevvurdering fått økt oppmerksomhet i skolen, både nasjonalt og internasjonalt. Det forventes at lærere skal gjennomføre, tolke og bruke resultater fra nasjonale prøver, samtidig som de skal beherske en daglig undervisningspraksis som involverer vurdering for læring i klasserommet.

Skolen er en del av et kvalitetssystem hvor politisk nivå studerer elevresultater i et internasjonalt perspektiv gjennom komparative studier som TIMSS, PIRLS og PISA. Kommuner ansvarliggjør lærere for elevenes resultater i større grad enn tidligere.

Denne boka gir et overblikk over ulike former for elevvurdering, med utgangspunkt i ulike forskningsstudier fra blant annet Norge, Irland og England som forfatteren har ledet og/eller deltatt i.

Boka er skrevet med tanke på hva som kan være viktig kunnskap for lærere og studenter i arbeid med å sikre en rettferdig elevvurdering, og tar derfor også opp temaer som bruk og misbruk av vurderingsdata og vurdering sett fra elevenes perspektiv.

Therese Nerheim Hopfenbeck

er Director for Oxford University Centre for Educational Assessment (OUCEA) ved Universitetet i Oxford. Hopfenbeck leder to store forskningsprosjekt ved OUCEA, Assessment for Learning in Africa (2016 2019) og PIRLS for Teachers (2015 2016). Hun er også nasjonal forskningsleder for Englands deltakelse i PIRLS 2016.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
205
ISBN
9788245016888
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å lykkes med elevvurdering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bios 2

Marianne Sletbakk
Paperback 
1139,-

Klar

Hilde Vikse
Spiral 
299,-
 

Klar

Hilde Vikse
Spiral 
299,-
 

Lepra

Anders Totland
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv