BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Å skrive fag

Er du student og lurer på hvordan du skal skrive en akademisk tekst? La denne boka følge deg gjennom skriveprosessen! Her får du konkret veiledning - fra du mottar oppgaveteksten, til du setter siste punktum. Les mer

269,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Er du student og lurer på hvordan du skal skrive en akademisk tekst? La denne boka følge deg gjennom skriveprosessen! Her får du konkret veiledning - fra du mottar oppgaveteksten, til du setter siste punktum. I boka tar vi for oss skrivepraksiser i ulike fag. For deg som er student i en profesjonsutdanning, er det en ekstra bonus at vi drøfter yrkeserfaringenes plass i en akademisk tekst.
Denne nye utgaven er oppdatert på endringer i utdanningsløp og skrivepraksiser, og studenttekstene tar for seg dagsaktuelle temaer med et forskende blikk.
God fagskriving!
Åse Høyvoll Kallestad (f. 1966) er dosent i norsk ved Høgskulen på Vestlandet, med litteratur som hovedfelt. I hele yrkeskarrieren har hun arbeidet med skriveprosessen, både på videregående nivå og ved høyskole og universitet. Kallestad har undervist i akademisk skriving både ved NLA Høgskolen og ved Universitetet i Bergen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
138
ISBN
9788245035247
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Å skrive fag
Format
22 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å skrive fag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

1989

Val McDermid
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv