Min side Kundeservice Bli medlem

Hannies bok

Louisiana 1875: I den turbulente tiden etter borgerkrigen legger den unge slavejenta Hannie ut på en farefull ferd mot Texas for å finne moren og de åtte søsknene som alle i sin tid ble bortført av slavehandlere og solgt videre. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Louisiana 1875: I den turbulente tiden etter borgerkrigen legger den unge slavejenta Hannie ut på en farefull ferd mot Texas for å finne moren og de åtte søsknene som alle i sin tid ble bortført av slavehandlere og solgt videre.

Hannie har tre blå glassperler fra bestemorens halskjede som hun vokter som en skatt. Perlene ble fordelt til søsken og søskenbarn sånn at de skulle ha et kjennetegn hvis det gikk mange år før de ble gjenforent. Målet er at en dag skal alle samles og perlekjedet bli komplett igjen.

Louisiana 1987: Den nyutdannede læreren Benny Silva takker ja til å jobbe på en skole i en fattig, avsidesliggende by for å få nedbetalt studielånet. Hun er rystet over boforholdene til elevene, samtidig som hun med sin akademiske bakgrunn blir møtt med skepsis fra foreldrene.

Men en dag finner hun en helt spesiell og over hundre år gammel bok som skal komme til å forandre alt.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788284191584
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The book of lost friends

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
Line Tamara Waagbø – 05.05.2021

– Fantastisk!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hannies bok:

Se flere

Logg inn

Handlekurv