Meny

Berlinerpoplene

roman

Serie: Familien Neshov 1

Da Anna Neshov får hjerneslag og blir liggende for døden samles familien for første gang på mange år. Følelser man trodde var begravd og borte for lengst blusser opp igjen og nye følelser dukker opp når mørke hemmeligheter blir avslørt. Les mer
Vår pris
323,-
Spar
46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 323,-
Spar: 46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Tor vier sitt liv til grisene på slektsgården. Han trives langt bedre med sine gryntende venner enn inne i huset der faren lider sitt stille forfall og moren styrer alt med hard, knugende hånd. Broren Margido lever et stille liv som begravelsesagent på trygg avstand fra den stakkarslige trioen på gården. I København utfolder den tredje broren seg som dekoratør, og lever i et lykkelig, homofilt samboerskap. Partneren vet ikke engang at han har familie hjemme i Norge.

Grumset fra fortiden
Det faktumet lar seg ikke lengre skjule etter at Tor ringer for å fortelle at moren ligger for døden. Mot sin vilje må alle samles på slektsgården. Forfallet blir åpenbart for dem alle, og de går sammen om å rengjøre huset. Samtidig som skitten vaskes bort, blir grumset fra fortiden synlig. En datter dukker opp. Men enda mer sjokkerende er den egentlige sannheten om moren og faren.

At familierelasjoner er sprengkraft, har Anne B. Ragde vist i tidligere romaner. Denne gangen skriver hun om mennesker som vil rive over røttene sine, bare for å oppdage at de stikker dypere enn de trodde. Og som plutselig avdekker røtter de ikke ante fantes.

Anne B. Ragde
Berlinerpoplene

Forlag: Oktober
Innb. 314 sider

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 313
ISBN: 9788249502721
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Riksmålsforbundets litteraturpris 2004
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger