Min side Kundeservice Bli medlem

De håpefulle

roman

I en bredt anlagt fortelling møter leseren familien Lindberg fra 1960-tallet og frem til vår tid. Gjennom elegante tidssprang blir vi kjent med den tidvis hardt prøvede forretningsmannen Arne Lindberg, hans kone Elise, samt oppveksten og senere karrierene til de tre barna: Den ambisiøse forfatteren og surferen Joachim, ballettdanseren og opprøreren Thea og den stadig tvilende feltpresten Christoffer. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I en bredt anlagt fortelling møter leseren familien Lindberg fra 1960-tallet og frem til vår tid. Gjennom elegante tidssprang blir vi kjent med den tidvis hardt prøvede forretningsmannen Arne Lindberg, hans kone Elise, samt oppveksten og senere karrierene til de tre barna: Den ambisiøse forfatteren og surferen Joachim, ballettdanseren og opprøreren Thea og den stadig tvilende feltpresten Christoffer.
Med Lindbergfamilien som omdreiningspunkt tegnes dessuten et levende bilde av et Norge i stadig utvikling, fra kunnskapsrevolusjon og studentliv på 1960-tallet via nyrikdom og Blitz-konserter på 1980-tallet til Afghanistan og operahus på 2000-tallet. Men viktigst er hele tiden menneskene og de stormfulle relasjonene dem i mellom.
Familiesaga, kunstnerroman, samfunnsportrett og kjærlighetshistorie. Humor, sorg, fortvilelse og håp. Slekt, svik, sentiment og spenning. Nicolai Houm har på alle måter skrevet en stor roman.

Detaljer

Forlag
Tiden
Språk
Bokmål
ISBN
9788210053474
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
De håpefulle

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De håpefulle:

2020
3 for 2

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
149,- 429,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv