Min side Kundeservice Bli medlem

Dette var et menneske

Dette var et menneske åpner med et skudd som avfyres. Men hvem dro i avtrekkeren? Og hvem er det som dør? Giles Barrington avdekker sannheten om ektefellen Karin. Er hun spion, eller en brikke i et større spill? Harry Clifton bestemmer seg for å skrive sitt hovedverk, mens kona Emma får en uventet telefon, og et jobbtilbud, fra Margaret Thatcher. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Dette var et menneske åpner med et skudd som avfyres. Men hvem dro i avtrekkeren? Og hvem er det som dør? Giles Barrington avdekker sannheten om ektefellen Karin. Er hun spion, eller en brikke i et større spill? Harry Clifton bestemmer seg for å skrive sitt hovedverk, mens kona Emma får en uventet telefon, og et jobbtilbud, fra Margaret Thatcher.
Sebastian Clifton blir styreleder i banken Farthings Kaufman, men ikke uten komplikasjoner. Sebastians datter Jessica blir utvist fra kunsthøyskolen, men tanten hennes kommer henne til unnsetning.
Imens gjør Lady Virginia seg klar til å rømme landet for å unngå kreditorene. Så dør hertuginnen av Hertford, og nye muligheter åpner seg for Lady Virginia, som ikke har gitt opp tanken på å trumfe familiene Clifton og Barrington.
Og så endrer alt seg. Tragedien rammer Clifton-familien på en måte de ikke hadde forutsett.
Dette var et menneske er den sjuende og siste boken i den spennende Clifton-krøniken.
Jeffrey Archer er en av verdens mest populære forfattere og har solgt mer enn 70 millioner bøker på verdensbasis. Han har utgitt over 35 bøker, blant andre romanene Kane og Abel (no. 2012) og Fanget av fortiden (no. 2013). Dette var et menneske er sjuende bind i Clifton-krøniken, som så langt i norsk oversettelse består av bøkene Bare tiden vil vise, Fedrenes synder (begge utgitt i 2014), En godt bevart hemmelighet og Ønsk deg ikke for mye (begge utgitt i 2015), Mektigere enn sverdet (utgitt i 2016) og Men timen kommer (2017). Forfatteren er gift og har to voksne sønner. Han bor i London og Cambridge.
www. jeffreyarcher.com

Medlemsvurdering:
Knakende god serie om familiene Barrington og Clifton. Anbefales på det varmeste

Eva O. D.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
491
ISBN
9788241916540
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
This was a man
Format
19 x 12 cm
Serie
Clifton-krøniken 7

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

E
Eva O. D. – 26.03.2018

– Knakende god serie om familiene Barrington og Clifton. Anbefales på det varmeste

E
Eva A. – 30.11.2017

– Fantastisk lesning. Historien om fam. Barrington og Clifton kan virkelig anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dette var et menneske:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Handlekurv