Min side Kundeservice Bli medlem

Elvestengfolket

roman

Forskjellige slekter og typer som har helt egne måter å leve på beskrives i romanen. Thomas Myrbråten vokser opp i et østlandsk bygdesamfunn. Helene, som Thomas senere slår seg sammen med inne i byen, tilhører Elvestengfolket, en slekt som flytter ut på flåter om sommeren og produserer brasfett og andre østnorske delikatesser. Les mer

199,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Forskjellige slekter og typer som har helt egne måter å leve på beskrives i romanen. Thomas Myrbråten vokser opp i et østlandsk bygdesamfunn. Helene, som Thomas senere slår seg sammen med inne i byen, tilhører Elvestengfolket, en slekt som flytter ut på flåter om sommeren og produserer brasfett og andre østnorske delikatesser. Samtidig er boken en fortelling om hvordan Thomas og Helene takler livet inne i Oslo.

"Elvestengfolket" er tredje bok i romansyklusen om åndsmennesket Thomas Olsen Myrbråten og hans arbeid med å skrive sin egen verdensteori.

Thure Erik Lund mottok Kritikerprisen 2005 og Natt og Dags Osloprisen 2005 for Årets bok for "Uranophilia". Sammen med "Grøftetildragelsesmysteriet" (1999), "Compromateria" (2002) og "Elvestengfolket" (2003) befester denne samfunns- og kulturkritiske romansyklusen Thure Erik Lunds posisjon som en av våre mest nyskapende forfattere.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203394577
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Elvestengfolket
Serie
Thomas Myrbråten 3

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elvestengfolket:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv