Min side Kundeservice Bli medlem

En godt bevart hemmelighet

1945. Avstemningen i Overhuset om hvem som skal arve Barrington-familiens formue har endt uavgjort. Lordkanslerens stemme vil få en avgjørende rolle i Harry Clifton og Giles Barringtons liv. Harry drar tilbake til USA for å promotere sin siste roman, mens hans kjære Emma setter seg for å finne den lille jenta som ble funnet etterlatt på farens kontor den kvelden han ble drept. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

1945. Avstemningen i Overhuset om hvem som skal arve Barrington-familiens formue har endt uavgjort. Lordkanslerens stemme vil få en avgjørende rolle i Harry Clifton og Giles Barringtons liv. Harry drar tilbake til USA for å promotere sin siste roman, mens hans kjære Emma setter seg for å finne den lille jenta som ble funnet etterlatt på farens kontor den kvelden han ble drept. Tredje bind i Archers episke familiesaga, Clifton-krøniken, byr på en sjokkerende avsløring, men åpner også opp for flere nye spørsmål.

Medlemsvurdering:
Forfatteren er en av de beste til å fortelle en god historie, og skape et bredt persongalleri som fremstår som gode eller vonde og vondskapsfulle. Han bygger opp stemningen helt til siste slutt, og hvordan det til slutt går er ikke forutsigbart.

Jarle Aas

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241911385
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Best kept secret
Serie
Clifton-krøniken 3

Les utdrag

Åpne e-bokutdrag her

Medlemmers vurdering

i
ingrid.johansen@unn.no – 22.07.2020

– Flott serie, samtlige bøker ble lest i løpet av kort tid. Siste bok litt langtekkelig, men alt i alt svært fornøyd

J
Jarle Aas – 12.09.2016

– Forfatteren er en av de beste til å fortelle en god historie, og skape et bredt persongalleri som fremstår som gode eller vonde og vondskapsfulle. Han bygger opp stemningen helt til siste slutt, og hvordan det til slutt går er ikke forutsigbart.

N
Nina I. – 26.01.2016

– Clifton-krøniken's tredje bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En godt bevart hemmelighet:

Se flere

Logg inn

Handlekurv