Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hjemkomst

«Kate Mortons episke roman er ikke bare et stramt komponert mordmysterium, men også en øm kjærlighetserklæring til hjemlandet hennes. . . Briljant.»

AWW Great Read

Kate Morton er en mester i å vikle ut mysterier litt etter litt og overraske leseren. I Hjemkomst spenner familiesagaen over flere generasjoner med en mørk tragedie hengende over seg. Hvor langt er mennesket villig til å gå for å hindre at sannheten kommer for en dag?

Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
Runhild

Skrevet av: Runhild, Redaktør

Mysteriemakeren Kate Morton på sitt beste!

Julaften 1959 var en brennende varm dag i Adelaide Hills. En mann på ridetur gjør en forferdelig oppdagelse. Rystet tilkaller han politiet og det lille lokalsamfunnet blir sentrum for en stor og forvirrende drapsetterforskning og leteaksjon som er uten sidestykke i Sør-Australias historie.

Mange år senere og tusenvis av kilometer unna får journalisten Jess en telefon som får henne til å legge fra seg alt hun holder på med. Hennes elskede bestemor, Nora, som er den som har oppdratt henne og står henne aller nærmest her i verden, er blitt innlagt på sykehus. Fortvilet setter Jess seg på et fly til Australia uten å ane hva hun har i vente. For vel hjemme hos bestemoren snubler hun over hemmeligheter hun aldri var ment å finne.

Hvorfor har bestemoren en bok om tragedien som rammet familien Turner julaften i 1959? Jess oppdager en forbindelse mellom hennes egen lille familie og den beryktede saken. Journalisten i henne våkner, og hun klarer ikke å la være å grave videre …

Kate Morton er en mester i å vikle ut mysterier litt etter litt og overraske leseren. I Hjemkomst spenner familiesagaen over flere generasjoner med den mørke tragedien hengende over seg. Hvor langt er mennesket villig til å gå for dem vi elsker, og for å hindre at sannheten kommer for en dag?

Med Hjemkomst tar Kate Morten oss med på en opplevelsesrik reise, fylt av personer og mysterier som vekker nysgjerrigheten. Den er perfekt lesefølge i sommerukene vi har foran oss! 

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
620
ISBN
9788252593761
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Homecoming
Format
22 x 15 cm
Nr
8216436

Hilsen fra Kate Morton

«Hjemkomst er et slags kjærlighetsbrev til de tre stedene jeg kaller «hjem»; London, Brisbane og Adelaide. Dette er også en stor og feiende roman om familie, hjem og tilhørighet, og om hemmeligheter, løgner og sannhetens foranderlighet.» Kate Morton

Kate Morton om sin nye roman

Om forfatteren

Kate Morton (f. 1976) er en av verdens mest folkekjære forfattere. Bøkene hennes er solgt i 16 millioner eksemplarer på 34 språk og utgitt i 42 land. Hjemkomst er den australske forfatterens sjuende roman.

Medlemsblad

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Kate Mortons episke roman er ikke bare et stramt komponert mordmysterium, men også en øm kjærlighetserklæring til hjemlandet hennes. . . Briljant.»

AWW Great Read

«Vidunderlig.»

Elle

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjemkomst:

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
149,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
349,- 399,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv