Min side Kundeservice Bli medlem

Lindemans tivoli

Lindemans tivoli er en bok om norsk næringsliv i vår nære fortid. Det handler om kjærlighet og familiebånd, intriger og maktspill - og den evige, desperate jakten på penger. Året er 1993, Anders Lindeman har gått sammen med inderen Khumar om å utvikle programvareprodukter og dataspill. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Lindemans tivoli er en bok om norsk næringsliv i vår nære fortid. Det handler om kjærlighet og familiebånd, intriger og maktspill - og den evige, desperate jakten på penger. Året er 1993, Anders Lindeman har gått sammen med inderen Khumar om å utvikle programvareprodukter og dataspill. Blant investorene er Odin Johansen, et vidunderbarn fra Åsgårdstrand. Sammen med den gamle ringreven Erling Sachs skyter han også penger inn i det nye inkassobyrået Kredittfinans. Sachs trekker seg, og Odin får smertelig erfare hvorfor. Satirisk og underholdende krønike fra vår nærmeste historie. Frittstående fortsettelse av publikumssuksessen Lindeman & Sacs fra 2006.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242139238
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Serie
Lindeman og Sachs 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

S
S – 19.10.2008

– "Lindemans tivoli" er bok nummer to i en slektssaga som mer eller mindre finner sted i norske finans- og jappemiljøer på 1990-tallet. Dahl ser ikke ut til å ønske å bli sett på som en stor dikter, men dette er det heller ikke behov eller grunn til. Forfatteren forteller fargerikt, men nærmer seg heldigvis ikke kiosklitteraturen. Dahl kan sine saker, dette er spektakulært og oser av glimrende inspirasjon. "Lindemans tivoli" gir en fengende og medrivende leseopplevelse. Historien blir fortalt med et humoristisk skråblikk, men også med en intens thrillerspenning. Satiren i boken fungerer også meget bra, noe som ikke alltid er like enkelt å beherske. Romanen er både underholdende og spennende, og kan derfor enkelt anbefales varmt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lindemans tivoli:

Se flere

Logg inn

Handlekurv