Min side Kundeservice Bli medlem

Men timen kommer

Men timen kommer starter med et selvmordsbrev. For Harry og Emma Clifton, Giles Barrington og Lady Virginia er brevet ødeleggende. Giles må bestemme seg for om han vil trekke seg fra alle politiske verv og forsøke å redde kvinnen han elsker, Karin, fra jernteppet. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Men timen kommer starter med et selvmordsbrev. For Harry og Emma Clifton, Giles Barrington og Lady Virginia er brevet ødeleggende. Giles må bestemme seg for om han vil trekke seg fra alle politiske verv og forsøke å redde kvinnen han elsker, Karin, fra jernteppet. Men er Karin virkelig forelsket i ham eller er hun en spion? Lady Virginia risikerer å gå konkurs, og ser ingen vei ut av de økonomiske problemene sine. Men så blir hun presentert for Cyrus T. Grant III fra Louisiana! Sebastian Clifton er nå direktør for Farthings Bank og arbeider døgnet rundt. Livet hans blir brått mer kaotisk når han faller for Priya, en nydelig indisk jente som foreldrene alt har besluttet skal gifte seg med en annen. Og rivalene hans er fortsatt innstilt på å ta over banken han er sjef for. Harry Clifton er oppsatt på å få Anatoly Babakov løslatt fra fangeleiren i Sibir. Men så skjer det noe helt uventet noe som ingen av dem hadde kunnet forutse. Men timen kommer er den nest siste boken i den spennende Clifton-krøniken. «Archer fortsetter sin fortellermagi. Karakterene er like helstøpte som før, og leserne kan være trygge på at det finnes både overraskende vendinger og en sjokkerende slutt. Og idet du tror at boken går mot en til Archer å være rolig slutt, kommer cliffhangeren som overgår alle cliffhangere.» Publishers Weekly Oversatt av Einar Blomgren.

Medlemsvurdering:
Har ikke lest denne boken ennå, holder på med Bakom synger skogene av Trygve Gulbranssen. Men etter at jeg leste Kain og Abel av Archer, så er jeg stor fan av ham! Elsker alle bøkene hans. Så helt sikkert 5 stjerner både på denne og den siste :)

Gøril Skaflem

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241955150
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Cometh the hour
Serie
Clifton-krøniken 6

Medlemmers vurdering

G
Gøril Skaflem – 09.10.2018

– Har ikke lest denne boken ennå, holder på med Bakom synger skogene av Trygve Gulbranssen. Men etter at jeg leste Kain og Abel av Archer, så er jeg stor fan av ham! Elsker alle bøkene hans. Så helt sikkert 5 stjerner både på denne og den siste :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Men timen kommer:

Se flere

Logg inn

Handlekurv