BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Midnattsrosen

"Få skriver underholdningsromaner som irske Lucinda Riley, med mektige panoramaer og store dramaer."

Guri Hjeltnes, VG

Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. Les mer

379,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. I England møter hun Donald Astbury, arvingen til det avsidesliggende godset Astbury, og hans utspekulerte mor.

Åtti år senere møter vi den unge og ettertraktede amerikanske skuespillerinnen Rebecca Bradley. Verden ligger for hennes føtter, men når forholdet til kjæresten tar en uventet vending, er hun lettet over at den nyeste rollen fører henne bort fra rampelyset og til det øde Dartmoor i England. Hun skal spille hovedrollen i en film med handling fra 1920-tallet.

Ikke lenge etter at filmingen har begynt på det nå så forfalne Astbury Hall, dukker Ari Malik, Anahitas oldebarn, uventet opp. Han er på jakt etter familiens fortid. Oppdagelsene han og Rebecca gjør, er med på å avdekke mørke hemmeligheter som truer hele det gamle familiedynastiet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202443108
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
The midnight rose
Format
13 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Få skriver underholdningsromaner som irske Lucinda Riley, med mektige panoramaer og store dramaer."

Guri Hjeltnes, VG

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Midnattsrosen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv