Min side Kundeservice Bli medlem

Min greske familie

I denne hjertevarme romanen - basert på nyere gresk historie - følger vi tre generasjon av samme familie, splittet av krig og hemmeligheter.

På den greske øya Castellorizo må unge Sofía sette sine egne drømmer til side for å hjelpe storesøsteren Maria med hennes stadig voksende familie. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I denne hjertevarme romanen - basert på nyere gresk historie - følger vi tre generasjon av samme familie, splittet av krig og hemmeligheter.

På den greske øya Castellorizo må unge Sofía sette sine egne drømmer til side for å hjelpe storesøsteren Maria med hennes stadig voksende familie. Andre verdenskrig truer i horisonten, og søstrene blir snart skilt for alltid ...

Olivia er fortvilet etter en vond skilmisse og morens dødsfall. Hun føler seg inderlig ensom, og i håp om å finne ut mer om familien, reiser hun til Castellorizo sammen med sin grandonkel George. Det var her hennes bestemor Sofía vokste opp, og det var her hennes mor ble født, men stort mer vet ikke Sofía om sin greske familie. Sammen med George begynner hun å grave i familiehemmelighetene, og de blir snart helt oppslukt. Men det er kanskje ikke alle sannheter som tåler dagens lys?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202788353
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The summer of secrets

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min greske familie:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv