BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Orkideens hemmelighet

"Dette er en skikkelig koloss av en sommerbok,for alle som elsker herskapshus i Storbritannia, litt sorg, litt kjærlighet,litt drama og et plot som ikke er for krevende"

Guri Hjeltnes, VG

Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley er et gripende slektsdrama med handling fra England og Thailand. Et engelsk gods, et drivhus med sjeldne orkideer, en gammel dagbok som bærer på familiehemmeligheter. Les mer

349,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley er et gripende slektsdrama med handling fra England og Thailand. Et engelsk gods, et drivhus med sjeldne orkideer, en gammel dagbok som bærer på familiehemmeligheter.

Som barn tilbrakte Julia Forrester mye tid på det gamle godset Wharton Park, der bestefaren hennes var gartner og dyrket vakre orkideer. En tragisk ulykke rammer Julias familie, og hun vender tilbake til de vakre omgivelsene rundt Wharton Park. Kit Crawford er arving til godset, og er i gang med å pusse opp eiendommen. Funnet av en gammel dagbok blir nøkkelen til en kjærlighetshistorie som i sin tid nesten ødela Wharton Park.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202376024
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Hothouse flower
Format
13 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Dette er en skikkelig koloss av en sommerbok,for alle som elsker herskapshus i Storbritannia, litt sorg, litt kjærlighet,litt drama og et plot som ikke er for krevende"

Guri Hjeltnes, VG

«En god gammeldags fortelling (...) Historiske detaljer og beskrivelser av steder, lukt og smak gir romanen atmosfære.»

Kvinner og klær

"Dette er en stor bok på alle hold. Den handler om mørke familiehemmeligheter, om krig og kjærlighet og om orkideens hemmelige liv."

Liv Gade, Familien

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Orkideens hemmelighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv