Min side Kundeservice Bli medlem

Fletteboka

75 steg for steg-oppskrifter fra flettemamma

Fletteboka er Norges første bok om hårfletting. Bente-Helen Schei er for de fleste best kjent som Flettemamma. I august 2013 opprettet hun profilen @flettemamma på Instagram. Nå følger mer enn 72 000 mennesker med på de vakre frisyrene hun nesten hver dag legger ut bilder av. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fletteboka er Norges første bok om hårfletting. Bente-Helen Schei er for de fleste best kjent som Flettemamma. I august 2013 opprettet hun profilen @flettemamma på Instagram. Nå følger mer enn 72 000 mennesker med på de vakre frisyrene hun nesten hver dag legger ut bilder av.

I Fletteboka viser hun steg -for -steg hvordan du kan lage morsomme og vakre fletter. Fletteboka er en brukervennlig håndbok. Her presenteres du for alle de grunnleggende teknikkene som gjør deg i stand til å skape et bredt utvalg enkle, vakre og allsidige fletter. Du lærer deg alle grunnteknikkene som gjør deg i stand til å briljere med pariserflette, tvist, fiskebeinsflette, firerflette, tauflette og mange, mange andre. Boka er tematisk bygd opp sånn slik at du til en hver anledning kan slå opp i boka og få inspirasjon og oppskrifter til en nydelig frisyre. Her er fletter med sølv og glitter, treningsfletter som tåler en tøff treningsøkt, og selvsagt fletter til både hverdager, bryllup og konfirmasjon. Boka har 75 detaljerte steg -for -steg-instruksjoner for hvordan du selv kan lære deg kunsten å lage elegante og lekne fletter. Og selvsagt er det et eget kapittel for far!

Slå deg løs med Norges første og eneste flettebok!

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
255
ISBN
9788275477734
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
23 x 20 cm
Nr
8061017

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fletteboka:

Glød

Emilie Tømmerberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
Klompelompe
Ny!

Klompelompe

Hanne Andreassen Hjelmås
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv