Min side Kundeservice Bli medlem

Lohnesølv i 100 år

Brødrene Lohne AS har vært et tradisjonsrikt bergensselskap som i hovedsak produserte sølvtøy i alle varianter. Det ble stiftet i 1921 av brødrene Alf og Johan, to ungdommer fra Solheimsviken. De to kunsthåndverkerne startet nærmest på bar bakke, men med masse pågangsmot. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Brødrene Lohne AS har vært et tradisjonsrikt bergensselskap som i hovedsak produserte sølvtøy i alle varianter. Det ble stiftet i 1921 av brødrene Alf og Johan, to ungdommer fra Solheimsviken. De to kunsthåndverkerne startet nærmest på bar bakke, men med masse pågangsmot.

Etter noen år åpnet de først én, senere to gull.smed.forretninger i Bergen sentrum. I tillegg ble det produsert en lang rekke klassiske bestikkmodeller som i dag finnes i tusener av norske hjem.

Brødrene ble også viden kjent for å lage sølvpokaler i alle størrelser og flotte medaljer, blant annet til skyttere, idrettsutøvere og til byens buekorps.

Ved hundreårsjubileet presenteres historien om de to gründerne og deres etterfølgere. Vi får innblikk i opp- og nedturer og små og store hendelser, ikke minst ved hjelp av mangfoldige bilder og illustrasjoner.

Detaljer

Forlag
Bodoni
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
151
ISBN
9788284031217
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Lohnesølv i 100 år
Format
25 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lohnesølv i 100 år:

Amazon

Julia Lindblom
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv