Min side Kundeservice Bli medlem

Alle kan sy

Mari Melilot viser deg hvordan du enkelt kan sy din egen garderobe. I denne boken tar hun utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær. Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Mari Melilot viser deg hvordan du enkelt kan sy din egen garderobe. I denne boken tar hun utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær. Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret. Smale skuldre, brede hofter eller helt motsatt? Syr du dine egne klær er du sikker på å få plagg som passer. I tillegg til plagg får du også oppskriften på enkle og matchende vesker, nett og sekker og i slutten av boka er det eget mønsterark med enkle snittmønstre du kan gi deg i kast med så snart du har mestret de mest grunnleggende teknikkene.

Medlemsvurdering:
Det står forklart hvordan man gjør de mest grunnleggende tingene som å lage linning, sy i glidelås mm. Terskelen for å begynne å sy klær og vesker blir lavere når en kan begynne med helt enkle ting. Man trenger ikke engang mønster for å lage de fleste tingene. Godt illustrert.

Trine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
151
ISBN
9788202523237
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
28 x 22 cm
Nr
8099553

Bla i boka

Medlemmers vurdering

T
Trine – 05.01.2022

– Det står forklart hvordan man gjør de mest grunnleggende tingene som å lage linning, sy i glidelås mm. Terskelen for å begynne å sy klær og vesker blir lavere når en kan begynne med helt enkle ting. Man trenger ikke engang mønster for å lage de fleste tingene. Godt illustrert.

e
else-k kvam – 19.09.2019

– God bok med greie forklaringer

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle kan sy:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv