Min side Kundeservice Bli medlem

En enklere metode

veiledning i samfunnsvitenskapelig forskningsmetode

Dette er en innføringsbok i samfunnsvitenskapelig forskningsmetode. Den skiller seg fra de fleste andre metodebøker ved at den også er en veiledningsbok: Ann Kristin Larsen veileder studentene gjennom de ulike fasene i forskningsprosessen. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Dette er en innføringsbok i samfunnsvitenskapelig forskningsmetode. Den skiller seg fra de fleste andre metodebøker ved at den også er en veiledningsbok: Ann Kristin Larsen veileder studentene gjennom de ulike fasene i forskningsprosessen. Slik viser hun hvordan de kan gjennomføre egne undersøkelser, både kvantitative og kvalitative. Leserne får også råd om rapportskriving. Til hvert kapittel er det øvelsesoppgaver og tips om videre lesning.
En enklere metode er rettet mot alle studenter på høgskole- og universitetsstudier som skal gjennomføre samfunnsvitenskapelige undersøkelser. Den passer særlig godt for dem som ikke har metodekunnskap fra før. Forfatteren bruker et gjennomgående eksempel og presenterer teori og forklaringer på en lett tilgjengelig og pedagogisk måte. Denne andreutgaven er noe utvidet og har mer utdypende forklaringer enn førsteutgaven.
Ann Kristin Larsen er førstelektor i sosiologi ved Institutt for barnehagelærerutdanning, Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har lang erfaring med metodeundervisning. Larsen har utgitt flere forskningsartikler og lærebøker, blant annet om barns oppvekst og om profesjonsutvikling, organisasjon og ledelse i barnehagen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
138
ISBN
9788245022957
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
En enklere metode
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En enklere metode:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

ADHD

Kristin Leer
Innbundet 
363,- 399,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 
Opprør
3 for 2

Opprør

C.J. Sansom
Innbundet 
99,- 499,-
 
Alene
3 for 2

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
99,- 369,-
 

Hjertet

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
163,- 179,-
 

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv