Min side Kundeservice Bli medlem

Statistikk i praksis

Dette er en bok om statistikk for dem som ikke trenger å lære å lage statistikk, men som behøver å forstå og vurdere statistikk.

Boka handler om hvordan vi kan bruke kvantitativ metode og tall for å skaffe oss god informasjon, og hvordan statistikk kan brukes og misbrukes. Les mer

269,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dette er en bok om statistikk for dem som ikke trenger å lære å lage statistikk, men som behøver å forstå og vurdere statistikk.

Boka handler om hvordan vi kan bruke kvantitativ metode og tall for å skaffe oss god informasjon, og hvordan statistikk kan brukes og misbrukes.

Boka inneholder ingen matematiske formler, men mange beskrivelser av fallgruver vi bør unngå når vi tolker statistikken, løsninger for å kvalitetssikre og forslag til hvordan vi kan vurdere statistikkens kvalitet.

Skal man forstå dagens samfunn og utfordringer, kommer man ikke utenom å tallfeste det. Å lære seg å forstå statistikk og å lese tabeller og figurer er en styrke i de fleste studier og jobber. Denne boka er lettlest og egner seg både for studenter og yrkesutøvere.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
111
ISBN
9788205490192
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Statistikk i praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ph.d.

Silje Bringsrud Fekjær
Paperback 
389,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv