Min side Kundeservice Bli medlem

Tenke og skrive i samfunnsvitenskapene

gode råd til deg som skal skrive oppgave

Dette er en bok om å tenke vitenskapelig, og om kunsten å skrive en god oppgave. Forfatterne har begge lang erfaring fra forskning, undervisning, veiledning og sensurarbeid. De forklarer her, på en lettfattelig og inspirerende måte, hvordan det kan være lurt å tenke og legge opp arbeidet når du skal skrive bachelor- eller masteroppgave i en av samfunnsvitenskapene. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Dette er en bok om å tenke vitenskapelig, og om kunsten å skrive en god oppgave. Forfatterne har begge lang erfaring fra forskning, undervisning, veiledning og sensurarbeid. De forklarer her, på en lettfattelig og inspirerende måte, hvordan det kan være lurt å tenke og legge opp arbeidet når du skal skrive bachelor- eller masteroppgave i en av samfunnsvitenskapene.
De legger vekt på sammenhenger: mellom forskningsspørsmål, teoretisk rammeverk, metodiske grep, analyse og konklusjoner. Fremstillingen har gjennomgående eksempler og mange tips om hvordan man rent praktisk kan gå frem for å skrive en oppgave som gir interessante svar - og som har alle de kjennetegn som en sensor i samfunnsvitenskapelige fag vil sette pris på.
Tormod Heier er oberstløytnant i Hæren og forskningsleder ved Stabsskolen / Forsvarets høgskole. Han er også professor II ved Høgskolen i Innlandet, og dosent ved Försvarshögskolan i Stockholm. Heier har utgitt flere bøker om norsk og europeisk forsvars- og sikkerhetspolitikk.
Torbjørn L. Knutsen er professor i internasjonal politikk på Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim, og professor II ved Luftkrigsskolen. Han har ledet regjeringens sikkerhetspolitiske utvalg og har utgitt flere bøker om stormaktspolitikk, krig og fred og internasjonal politikk.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
192
ISBN
9788245038040
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tenke og skrive i samfunnsvitenskapene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv