Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Viten skapt

kvalitativ analyse og teoriutvikling

Kvalitativ analyse handler kort fortalt om å utvikle gode innsikter, refleksjoner, konsepter og teorier med utgangspunkt i empirisk materiale, som regel generert gjennom observasjoner, intervjuer eller dokumentstudier. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kvalitativ analyse handler kort fortalt om å utvikle gode innsikter, refleksjoner, konsepter og teorier med utgangspunkt i empirisk materiale, som regel generert gjennom observasjoner, intervjuer eller dokumentstudier. Analysen skal munne ut i kunnskap i en mer generisk form enn det empirien i seg selv representerer, og analyseprosessen forutsetter både systematikk og kreativitet.

I boka Viten skapt - Kvalitativ analyse og teoriutvikling presenterer Aksel Tjora kvalitativ analyse basert på modellen stegvis-deduktiv induksjon (SDI). Boka har sin faglige forankring i sosiologien, men vil være nyttig for studenter og forskere som setter i gang med kvalitative studier innen for eksempel samfunnsvitenskap, helsefag og teknologiske emner.

Boka egner seg for studenter som skriver oppgave på bachelor-, master- eller ph.d.-nivå, og for forskere som bruker kvalitative metoder, gjerne som et supplement til mer generelle metodebøker. Den vil også være av interesse for dem som trenger en forståelse for kvalitativ forskning for å vurdere eller benytte resultater fra slik forskning i sitt arbeid.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
102
ISBN
9788202442996
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
21 x 15 cm
Serie
Forskningsmetoder

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Viten skapt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv