Min side Kundeservice Bli medlem

Bergen : arkitektur og historier = Bergen : architecure and stories

"Arne Skinlo har et skarpt blikk for detaljer og særpreg i den bergenske bygeografien. Boken Bergen, Arkitektur og historier hører til i enhver bergensk bokhylle med respekt for seg selv."
Gunnar Staalesen

«Arne Skinlos fotobok om Bergen er en unik historie i bilder om en av de de viktigste byene i hansaforbundet og en av de mest karakteristiske og sjarmerende byene i Norge. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

"Arne Skinlo har et skarpt blikk for detaljer og særpreg i den bergenske bygeografien. Boken Bergen, Arkitektur og historier hører til i enhver bergensk bokhylle med respekt for seg selv."
Gunnar Staalesen

«Arne Skinlos fotobok om Bergen er en unik historie i bilder om en av de de viktigste byene i hansaforbundet og en av de mest karakteristiske og sjarmerende byene i Norge. Selv om du aldri har vært i Bergen, vil denne boken få deg til å tro at du kjenner den. Det vil være en fryd for alle som leser denne boken og ser på bildene å følge Arne i hans tidløse fotoreise gjennom byen. Vi er alle heldige som får være med på denne reisen gjennom hans arbeid.»
JULIA ANNA GOSPODAROU, forfatter av bestselgeren From Basics to Fine Art

.Arne Skinlo's photography book about Bergen is a one-of-a-kind story in images about one of the most important cities of the Hanseatic league and one of the most characteristic and charming cities of Norway. Even if you have never been to Bergen, this book will make you think you know it. It will be a delight for everyone reading this book and look- ing at the photographs to follow Arne in his timeless photography journey through the city. We are all lucky to be part of this journey through his work."
JULIA ANNA GOSPODAROU, author of the best-selling book From Basics to Fine Art

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
149
ISBN
9788269312300
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Bergen : arkitektur og historier
Format
31 x 25 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bergen : arkitektur og historier = Bergen : architecure and stories:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv