Min side Kundeservice Bli medlem

Jul i Norge

Jula er årets lengste høytid, spekket med forventninger om en jul slik den skal være, slik som i fjor og som barndommens jul. Jula er førjulsfest og romjulsmoro, forberedelser og brente kakemenn, men i gamle dager kunne jula være skummel - for der ute i vintermørket var det fritt frem for troll og andre onde makter. Les mer

341,-

375,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jula er årets lengste høytid, spekket med forventninger om en jul slik den skal være, slik som i fjor og som barndommens jul. Jula er førjulsfest og romjulsmoro, forberedelser og brente kakemenn, men i gamle dager kunne jula være skummel - for der ute i vintermørket var det fritt frem for troll og andre onde makter.

Hvordan feirer vi jul i Norge? Våre juletradisjoner er formet av impulser fra utlandet og er i stadig endring. Vi har også ulike skikker om vi er oppvokst i øst eller vest. Et hyppig samtaleemne i desember er «Hva spiser dere til jul - ribbe eller pinnekjøtt?»

Jul i Norge er boka om norsk julefeiring. Vi får vite om juletrær, nisser, adventskalendere, gaver og alt det andre som hører jula til. Boka er illustrert med flotte bilder fra Norsk Folkemuseums bildesamling.

Detaljer

Forlag
Museumsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
184
ISBN
9788283050141
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Jul i Norge
Format
23 x 23 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jul i Norge:

Søvn

Bjørn Sverre Hol Haugen
Innbundet 
454,- 499,-
 

Snø

Yngve Ryd
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skip

Brian Lavery
Innbundet 
409,- 449,-
 
Amuletten
3 for 2

Amuletten

Kazu Kibuishi
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv