Min side Kundeservice Bli medlem

Min mediehistorie

Talerstolen, boka, pamfletten, avisa, radioen, fjernsynet, ja, ordet, språket og livet selv, men aller først grammofonen og klaveret. Hans Fredrik Dahl har skrevet en personlig mediehistorie, en samling essay om uttrykksformer, en historie han selv har deltatt aktivt i som musiker, som forlagsmann, som forfatter, som Dagbladets kulturredaktør og som medieforsker - blant annet. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Talerstolen, boka, pamfletten, avisa, radioen, fjernsynet, ja, ordet, språket og livet selv, men aller først grammofonen og klaveret. Hans Fredrik Dahl har skrevet en personlig mediehistorie, en samling essay om uttrykksformer, en historie han selv har deltatt aktivt i som musiker, som forlagsmann, som forfatter, som Dagbladets kulturredaktør og som medieforsker - blant annet.

Bit for bit skriver Dahl om sitt eget forhold til disse mediene. Samtidig tar han pulsen på tiden. Han er selv vevd inn i alle fortellingene, han skriver som både deltaker og som observatør.

Forfatterens livsløp setter rammen som fanger opp denne mediehistorien, denne utviklingen av uttrykksformer fra den gladeste jazz til de mest alvorlige ord. Han forteller gjennom konkrete møter med programposter, spalter, musikk, bøker, hendelser, redaktører, journalister og forfattere. Dahl fikk tidlig et forhold til jazz. Som student ble han knyttet til Pax Forlag, billigboken og PaxLeksikon. NRK ansatte ham til å skrive kringkastingens historie, han ble kulturredaktør i Dagbladet og professor i medier ved Universitetet i Oslo. Mennesket møter mediene i disse essayene.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788253043210
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Min mediehistorie
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min mediehistorie:

Gaven

Marcel Mauss
Paperback 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oslo

Lasse Tur
Innbundet 
454,- 499,-
 

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Yard

Alex Grecian
Paperback 
160,-
 

T-banen

Erlend Grøner Krogstad
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv